Bruschete cu rosii, pentru un mic dejun light de Sarbatori

Chiar daca este perioada Craciunului si toate casele abunda in miresme ce tin de carnea de porc, nu este cazul sa exagerati. 2 dintre mese trebuie sa fie alcatuite din salate, fructe, supe – preparate cat mai simple.
  • Publicat:
Bruschete cu rosii, pentru un mic dejun light de Sarbatori
Bruschete cu rosii, sugestie de mic dejun usor de Sarbatori

Chiar daca este perioada Craciunului si toate casele abunda in miresme ce tin de carnea de porc, nu este cazul sa exagerati. 2 dintre mese trebuie sa fie alcatuite din salate, fructe, supe – preparate cat mai simple. Pentru micul dejun va invitam sa rememorati vacantele in Italia si sa preparati simplu si rapid bruschete.

Ingrediente

Cateva felii de paine rotunda coapta pe vatra, ulei de masline presat la rece,10 rosii chery (sunt gustoase chiar si iarna), patrunjel cateva frunze de busuioc, un catel de usturoi, sare de mare,piper, oregano

Mod de preparare

Uleiul si usturoiul maruntit se combina si ung feliile de paine si se pun la cuptor timp de 10 minute. Intre timp, taiati rosii in cubulete. Peste ele se pun dupa gust sare, busuioc, piper, oragano, patrunjel. Dupa ce sunt gata rumenite, adaugati rosiile este paine. Pofta buna!

Citeste si: Nu sari peste micul dejun daca vrei sa slabesti!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân