Albertina se antreneaza pentru a fi mireasa

Trebuie sa fie in forma pentru ca, in aceasta vara, va fi mireasa. Alesul ei se numeste Stefan Lungu si il cunoastem de la Tonomatul DP2. Dar nu numai pentru marele eveniment are nevoie de energie. Lucreaza sapte zile din sapte si tonusul e vital. In aces
  • Publicat:
Albertina se antreneaza pentru a fi mireasa
Albertina se antreneaza pentru a fi mireasa

De luni pana duminica este la TVR. In timpul saptamanii face materiale pentru Jurnalul TVR, iar in week-end continua sa prezinte rubrica meteo, rubrica ei de suflet. „Este complet nou pentru mine sa muncesc si ca reporter”, spune ea. In acest sens, trebuie sa fie in forma. Din pacate, ajunge la doua noaptea acasa si nu mananca decat o data pe zi. Dar are un metabolism bun si asa ramane supla. „Acesta cred ca e unul dintre cele mai mari avantaje. Beau insa multa apa. Peste 2 litri pe zi si vreau ca, in curand, sa-mi fac un regim de viata mai sanatos.” Oricum, trebuie sa fie in forma si pentru casatoria din aceasta vara. „Desi mai este ceva timp pana la marele eveniment, am deja emotii. Ma coplesesc toate lucrurile de care trebuie sa tin cont in organizare si nu numai.” Pana acum a ales rochia, care nu va fi traditionala.

Pe pofta invitatilor
Inca de anul trecut trebuia sa isi puna pirostriile. Dar, spune ea, mai intai si-au facut o casa. „Eram convinsi ca, intr-un an, nu putem sa le facem pe amandoua si am amanat casatoria pentru 2006. Poate asa e cel mai bine”, zambeste Albertina. Acum incearca sa afle preferintele culinare ale invitatilor si… sa le faca pe plac. Pentru aceasta, are nevoie de pregatiri minutioase, iar la TVR sta mult.

Un fel de sport la birou
„Sport nu prea fac si nici nu ma mandresc cu asta. Cred insa ca munca te mentine. Atunci cand am noroc sa ma sincronizez cu vremea de afara, alerg si merg la piscina. Sunt innebunita dupa apa si pot sa inot kilometri intregi. Iar dupa aceasta zi in care am jucat tenis, sigur ca o sa mai am tentative. Doar vreau un profesor care sa ma coordoneze.”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elimina din 4 miscari durerea de spate!
Elimina din 4 miscari durerea de spate!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”