Cum scapi de fața umflată. 3 reguli de aur

Dacă simți că ai fața umflată, află că nu ești singura persoană care trece prin asta. Există câteva aspecte de care putem ține cont.
  • Publicat:
Cum scapi de fața umflată. 3 reguli de aur
Foto: shutterstock

Dacă simți că ai fața umflată, află că nu ești singura persoană care trece prin asta. Din fericire, există câteva aspecte de care putem ține cont, dar și trucuri care ne pot ajuta să reducem acest aspect. Atunci când vrem să slăbim nu putem alege să slăbim într-o singură zonă, dar putem observa schimbări notabile cu ajutorul câtorva trucuri.

Consumă mai puțină sare să nu te trezești cu fața umflată

Atunci când ai fața umflată și vrei să scapi de acest aspect, ai grijă la cantitatea de sare pe care o consumi, deoarece ajungi să reții apă și astfel te poți simți balonată. Se recomandă ca un adult să consume mai puțin de 2,300mg de sodiu pe zi.

Optează pentru alimente care ard grăsimile

Ceea ce mănânci joacă un rol esențial. Există alimente care ard mai multe calorii atunci când sunt digerate față de câte calorii conțin inițial, ceea ce se traduc în calorii negative. Apa este un exemplu foarte bun, la fel și morcovii, pepenele, castraveții, salata și câteva fructe.

Combină antrenamentele cardio cu cele de rezistență

Pentru a slăbi la față se recomandă să combini în fiecare săptămână antrenamentele de tip cardio cu cele de rezistență. Poți să faci cardio de două- trei ori pe săptămână și antrenament de rezistență în aceeași măsură. De asemenea, încearcă să mănânci 80% din timp sănătos, și 20% să-ți faci poftele. În felul acesta nu vei arde doar mai multe calorii și grăsimi, dar îți vei și tonifia musculatura.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân