6 băuturi de vară care te ajută să slăbeşti!

Există o mulţime de variante sănătoase ale băuturilor de vară care te pot răcori şi pe care le poţi consuma fără să te îngrijorezi de impactul pe care îl vor avea asupra siluetei tale!
  • Publicat:
6 băuturi de vară care te ajută să slăbeşti!

În zilele fierbinţi de vară, o limonadă delicioasă pare a fi remediul perfect care să te răcorească! Din păcate, silueta ta nu crede acelaşi lucru, iar colăceii de pe burtă cu atât mai puţin! O limonadă clasică, pe care o poţi servi la o terasă, conţine aproximativ 250 calorii şi 70 g de zahăr.

Din fericire, există o mulţime de variante mai sănătoase ale băuturilor de vară care te pot răcori şi pe care le poţi consuma fără să te îngrijorezi de impactul pe care îl vor avea asupra siluetei tale. Bonus? Aceste delicii s-ar putea chiar să te ajute să slăbeşti!

Apă aromatizată

Menţinerea unui organism hidratat este extrem de importantă atunci când vrei să slăbeşti şi mai ales vara. Consumul unei cantităţi mari de apă zilnic ajută la menţinerea cantităţii de fluide din corp la un echilibru normal şi opreşte retenţia de apă (una dintre cauzele „colăceilor” de pe burtă), ba chiar creşte senzaţia de saţietate, împiedicând astfel mâncatul excesiv!

Dar dacă apa goală te plictiseşte, fă-o mai delicioasă prin adăugarea unor citrice sau a unor verdeţuri proaspete (castraveţii sunt şi el un ingredient delicios)!

Smoothie de pepene roşu

Cât timp este făcut în mod corect, fără mixuri de zahăr şi îndulcitori artificiali, un smoothie de pepene roşu poate fi alegerea perfectă într-o zi toridă şi poate ţine locul şi unei gustări, dat fiind faptul că este extrem de săţios. În plus, conţine o mulţime de nutrienţi, inclusiv licopen, o substanţă care acţionează împotriva cancerului.

Ice-tea de mentă

Făcut în casă, ceaiul rece de mentă este extrem de răcoritor şi benefic siluetei şi sănătăţii tale. Este plin de antioxidanţi, care te ajută să-ţi menţii organismul fresh şi pielea hidratată şi ajută la digestie, prevenind balonarea şi stările de flatulenţă.

Frappe de ananas

Această băutură delicioasă are gustul unei vacanţe pe plajă în pahar! Conţine două ingrediente magice, o lingură de acizi mononesaturaţi care ajută la arderea grăsimii de pe abdomen şi bromelaină, enzima care ajută la digestia proteinelor, prevenind balonarea!

Ceai verde

La capitolul ceaiuri, nu trebuie să îl ignori nici pe cel verde care, servit cu gheaţă, nu numai că te răcoreşte, dar te şi protejează împotriva bolilor de inimă şi, ca un bonus, ajută la lupta împotriva colăceilor de pe burtă! De asemenea, o ceaşcă de ceai verde înainte de antrenament îţi va da energie şi te va ajuta să arzi o cantitate mai mare de calorii!

Shake de ciocolată neagră

Serios? DA! Ciocolata – în special cea neagră – ajută la slăbire deoarece îţi taie apetitul şi pofta de dulce, dar nu are suficiente calorii încât să pună beţe-n roate dietei tale. Conţine aproximativ 400 de calorii, deci ar putea să ţină locul unei mese, mai degrabă decât al unei gustări. Încearcă să-l consumi la micul-dejun, ca să începi ziua cu energie şi stare de bine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”