5 alimente pe care să le ai în frigider dacă vrei să slăbești

Când vine vorba de alegerea celor mai bune alimente pentru a slăbi, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să ai întotdeauna stocul făcut. Iată ce trebuie să ai în frigider dacă vrei să slăbești.
  • Publicat:
5 alimente pe care să le ai în frigider dacă vrei să slăbești
Foto: envato

5La început, ți se poate părea destul de dificil să menții un program strict de slăbire, mai ales dacă ești o persoană destul de pofticioasă și care nu ține cont de ceea ce mănâncă. Când te educi alimentar, ideal este să te concentrezi pe alimente care îți pot oferi fibre, proteine, antioxidanți și vitamine. Când vine vorba de alegerea celor mai bune alimente pentru a slăbi, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să ai întotdeauna stocul făcut în frigider, astfel încât să nu apară tentații. Iată ce trebuie să ai în frigider dacă vrei să slăbești.

Alimente pe care să le ai în frigider dacă vrei să slăbești

Afine

Dintre toate fructele care nu ar trebui să-ți lipsească din frigider, afinele se numără pe primul loc. Acestea sunt delicioase, versatile și conțin numeroși antioxidanți. De asemenea, conțin puține calorii și numeroase fibre care te ajută să menții senzația de sațietate. Le poți consuma simple, cu iaurt sau chiar să le congelezi pentru a le folosi în smoothie-uri.

Ovăz

Cea mai bună dimineață se începe cu o porție de ovăz, care se prepară în doar câteva minute. Conține fibre și se poate mânca alături de fructe, lapte sau apă sau cu nuci și semințe.

Nucile, în TOP alimente pe care să le ai în frigider

Nucile sunt incredibil de sățioase datorită conținutului de proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Acestea te ajută să-ți menții greutatea și, pentru că au o concentrație de acizi grași omega-3 îmbunătățesc sănătatea inimii.

Legume congelate

Optează pentru legume congelate asortate astfel încât la finalul zilei când îți pui întrebarea „Ce să mănânc?”, răspunsul să-l găsești în congelator. Sunt excelente atât la micul dejun, cât și la prânz și cină. Legumele sunt reduse în calorii și au un conținut generos de fibre și antioxidanți.

Somon

Dacă ești iubitor de fructe de mare, nu ar trebui să-ți lipsească somonul din frigider. Fie că îl iei proaspăt sau congelat, somonul oferă numeroase beneficii în dietă și chiar ajută în procesul de slăbire. Conține acizi grași omega-3, asociat atât senzației de sațietate, cât și slăbirii, dar mai conține și proteine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân