3 sugestii de mic dejun bogat în proteine cu produse de la Lidl

Ce se întâmplă, Doctore? vine către tine cu trei sugestii de mic dejun bogat în proteină, cu produse de la Lidl.
  • Publicat:

Știm deja că o dietă echilibrată presupune consumul atât de macronutrienți, adică proteine, grăsimi și carbohidrați, cât și micronutrienți care se traduc ca vitamine și minerale. Ziua de cumpărături presupune și pregătirea unei liste astfel încât să știi exact cum să-ți organizezi mesele. Sursele de proteină nu se limitează doar la carne, iar acest macronutrient se regăsește în numeroase produse care pot fi consumate cu ușurință la micul dejun. Ce se întâmplă, Doctore? vine către tine cu trei sugestii de mic dejun cu produse de la Lidl, sunt ieftine și bogate în proteină. Pe scurt, modul ideal în care să-ți începi dimineața.

Mic dejun bogat în proteine cu produse de la Lidl

Prima propunere este clasicul ovăz cu lapte. Dar nu orice ovăz. Optează pentru fulgii de ovăz fini pentru că aceștia conțin 14 grame de proteină. 100 de grame consumate înseamnă 19% aportul caloric din cantitatea zilnică estimată pentru un adult. Plusează la numărul de proteine cu ajutorul laptelui de migdale neîndulcit, care are o densitate calorică foarte mică și 1 gram de proteine. Nu uita de migdalele crude, care nu numai că oferă mai multă textură și savoare, ci și un plus de proteine. Mai exact, 100 de grame de migdale crude conțin 24 de grame de proteine. Ca îndulcitor, îți recomandăm o linguriță de miere.

A doua propunere pentru micul dejun este toastul din pâine integrală cu semințe, care conține 9.3 grame de proteine, cremă de brânză, care conține 6 grame de proteină și file de somon afumat, care vine cu cel mai mare aport de proteine. Mai exact, 27 de grame.

A treia propunere pentru micul dejun sunt iaurturile bogate în proteină care sunt variate la gust, pentru că ai diferite arome: de portocală, rodie, afine, vișine, cireșe și multe altele. Acestea conțin 10 grame de proteină.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân