3 produse sub 6 lei pe care să le consumi la micul dejun, din ofertele Kaufland

Ce se întâmplă, Doctore? a aruncat un ochi peste ultimele oferte Kaufland și a selectat cele mai accesibile și sănătoase produse. Mai exact, este vorba de produse sub 6 lei.
  • Publicat:
3 produse sub 6 lei pe care să le consumi la micul dejun, din ofertele Kaufland
Foto: pexels

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Până acum am învățat că nu este bine să sărim peste micul dejun, că acesta trebuie să fie bogat pentru a ne oferi energie și sațietate și, unde pui că ceea ce mâncam în prima parte a zilei sunt calorii care se ard mai ușor. Pentru această masă din zi opțiunile s unt nelimitate, dar în cazul în care ai rămas în pană de idei, Ce se întâmplă, Doctore? a aruncat un ochi peste ultimele oferte Kaufland și a selectat cele mai accesibile și sănătoase produse de care să te bucuri la prima masă a zilei. Mai exact, este vorba de produse sub 6 lei.

Produse sub 6 lei pentru micul dejun

Humus cu ceapă caramelizată

Humusul este o alegere excelentă pentru micul dejun. Poate fi consumat cu pâine prăjită, felii de morcov sau ardei roșu. De asemenea, humusul este o sursă bună de proteină, iar acest produs conține 8 grame de proteină, cât despre kcal, 100 de grame conțin 224kcal.

Salată de vinete cu ceapă

Salata de vinete este o alegere potrivită chiar și pentru zilele de post. Opțiunea aleasă de noi conține 1.4 grame de proteină, iar 100 de grame conțin 130kcal.

Iaurt soia cu piersici

Iată încă o alegere excelentă pentru post, pentru vegetarieni și vegani sau pur și simplu pentru persoanele care au fost nevoie să renunțe la produsele lactate. Iaurtul de soia cu piersici conține 3.6 grame de proteină, iar asta îl face alegere potrivită pentru micul dejun. În plus, 100 de grame conțin doar 76kcal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân