Natalia Selegean e la cură de detoxifiere cu sare amară, ulei de măsline şi lămâie

Această cura are ca obiectiv purificarea ficatului, a colecistului şi nu în ultimul rând, ne ajută să slăbim. Aşa că îmi face plăcere să o împărtăşesc cu voi!
  • Publicat:
Natalia Selegean e la cură de detoxifiere cu sare amară, ulei de măsline şi lămâie

Pentru toată lumea, luna decembrie reprezintă şi un dezmăţ culinar, o perioadă când uităm cu desăvârşire de dietă. Astfel stau lucrurile şi pentru Natalia Selegean, finalista celui de-al doilea sezon X factor.

Frumoasa cântăreaţa are mare grijă la siluetă, mai ales de când a slăbit 8 kg, însă îi este foarte greu să refuze preparatele făcute de familie sa din Oradea.

Dar, artista are un secret astfel încât nimic rău să nu se întâmple. Nati urmează în fiecare an în luna ianuarie o cură de detoxifiere pe care o are de la un medic nutriţionist.

Deşi pare spartană, cura nu este pe cât de severă pare, iar rezultatele sunt extraordinare atât în ceea ce priveşte frumuseţea, cât şi sănătatea.

”După binemeritata vacanţă de iarnă, în care cum era de aşteptat, ne-am abătut de la regimul nostru de viaţă sănătos, am simţit nevoia de o resetare a organismului. Şi cum drumul pe care îl cunoşti este cel mai scurt şi cel mai sigur, am decis să ţin din nou cura de detoxifiere de 2 zile cu sare amară şi ulei de măsline şi lămâie, urmată de o perioadă de zece zile în care se consumă doar legume proaspete. Această cură are ca obiectiv purificarea ficatului, a colecistului şi, nu în ultimul rând, ne ajută să slăbim. Aşa că îmi face plăcere să o împărtăşesc cu voi!”, a declarat Naty.

Iată în ce constă cura de detoxifiere cu sare amară, ulei de măsline şi lămâie

  • Detoxifiere Ziua 1

Dimineaţa între orele 8-11 se consumă 600-700 gr fructe (un singur tip , de ex. prune/ananas/quinoa/grapefruit – eu am făcut fresh dintr-un 1 kg de grapefruit).

Între orele 11-14 se consumă 2 porţii a câte 250 gr. de salată de roşii cu brânză telemea de orice fel ( de preferat cât mai slabă).

Ora 18.00 o cană de apă călduţă cu 1 lingură sare amară

Ora 20.00 a doua cană de apă cu sare amară

Ora 22.00 un amestec din 150 ml ulei de măsline extra virgin cu zeamă de la 4-5 lămâi, care se agită într-o sticlă de 500 ml. (e de preferat să nu se consume lichide cu o oră înainte de această oră)

  • Detoxifiere Ziua 2

Ora 06.00 ultima cană de apă cu sare amară

Între orele 8-11 se consumă 2-3 mere

În restul zile se consumă 1 cană de orez brun fiert în 3 căni de apă, cu puţină sare de mare, un cubuleţ de unt şi verdeţuri.

Pe parcursul celor două zile se consumă minim 3l/zi apă şi ceai de salvie, se evită efortul fizic şi cafeaua.

Dacă dorim să slăbim, detoxifierea trebuie urmată de 10 zile de salate, supe, fără sare, lactate sau carne. Apoi se introduc treptat şi acestea în regimul alimentar de zi cu zi.

”Sunt două zile de sacrificiu, dar am sprijinul soţului meu care ţine cot la cot cu mine această detoxifiere şi, cel mai important, rezultatele nu vor întârzia să apară.”, a adăugat Natalia.

Natalia Selegean  s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.
Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitaţi: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1
Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: