Detoxifiere de weekend – Scapă de toxine în doar 2 zile!

Primavara si-a intrat pe deplin indrepturi, prin urmare este momentul ideal sa apelam la o detoxifiere pentru a ajuta organismul sa se trezeasca la viata. Asa ca noi iti propunem, pentru acest weekend insorit din martie, sa scapi de excesul de toxine acumulate pe durata iernii, pentru a fi in forma maxima in acest sezon.
  • Publicat:
Detoxifiere de weekend - Scapă de toxine în doar 2 zile!

Primavara si-a intrat pe deplin indrepturi, prin urmare este momentul ideal sa apelam la o detoxifiere pentru a ajuta organismul sa se trezeasca la viata.

Asa ca noi iti propunem, pentru acest weekend insorit din martie, sa scapi de excesul de toxine acumulate pe durata iernii, pentru a fi in forma maxima in acest sezon.

Prin urmare, ia in considerare aceste sfaturi foarte simple, dar eficiente, si pune-le in aplicare in aceste doua zile libere, care sunt suficiente pentru a-ti purifica organismul.


Opteaza pentru alimentele naturale

In primul rand, opteaza pentru alimentele naturale care te vor ajuta sa iti ‘depoluezi’ organismul. Renunta la semipreparatele care contin tone de aditivi ce nu sunt tocmai buni pentru organismul nostru. De asemenea, timp de doua zile, renunta la toate toxinele precum alcool, cafea si bineinteles tigara. Doua zile nu e mult si in mod sigur corpul tau se va simti mult mai bine.

Taie grasimile si proteinele animale din meniu

Suntem in situatia in care trebuie sa ne ajutam corpul sa scape de grasimile stocate si nu sa il indopam in continuare. Limitandu-ne consumul, ne vom forta organismul sa recurga la rezervele acumulate.

De asemenea, poti bea diferite ceaiuri cu efect detoxifiant, pe care le poti gasi in farmacii si care vor accelera procesul de eliminare a impuritatilor sau incearca sa-ti prepari singura smoothie-uri detoxifiante. Nu uita de fructe si legume!

Ia o gura de aer

Oxigeneaza-te! Iesi din casa! Fa miscare! De ce sa nu faci o iesire in aer liber? Corpul tau va respira aer curat. Va respira… sanatate!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Detoxifierea, bună sau rea?
Detoxifierea, bună sau rea?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: