Cura de detoxifiere a Giuliei

La ce regim de detoxifiere apelează Giulia Anghelescu după Sărbători.
  • Publicat:
Cura de detoxifiere a Giuliei

Şi Giulia este atentă la felul în care arată şi este o fană a curelor de detoxifiere. Cântăreaţa apelează de 3-4 ori pe an la o astfel de dietă,  tocmai pentru că ştie că este important să ai un organism sănătos.

Giulia Anghelescu ţine o cură de detoxifiere simplă, cu fructe şi legume. Astfel, cântăreaţa mănâncă timp de 5 zile doar fructe şi legume, fierte sau crude. Produsele de origine animală sunt interzise complet în dieta ei în această perioadă, la fel ca produsele procesate sau lactatele.

“Un nutriţionist mi-a recomandat această cură în urmă cu câţiva ani. Prima dată mi-a fost puţin mai complicat, dar mi-am dat seama că este vorba doar de 5 zile, aşa că m-am motivat, iar rezultatele se văd imediat. Îmi place să beau în această perioada şi suc de sfeclă roşie care ajută foarte mult în cura de detoxifiere a organismului. Alimentaţia mea este variată în această perioadă şi nu mă înfometez!”, a declarat Giulia.

Cura cântăreţei arată cam aşa:

-dimineaţa: suc de legume, ţelină, castravete sau sfeclă roşie, cafeaua este înlocuită cu ceai verde, iar pe post de îndulcitor sirop de agave

– prânz: salate, grâu fiert

– seara: suc şi seminţe sau fructe uscate

– gustări: fructe, fără struguri.

Sursă foto: arhiva personală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Cura de detoxifiere a Iulianei Tudor
Cura de detoxifiere a Iulianei Tudor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: