Cream, despre detoxifiere şi secretul unui trup armonios

Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvăluit metoda sa de detox pentru această perioadă!
Cream, despre detoxifiere şi secretul unui trup armonios

După mesele de sărbători, bogate în grăsimi, alimente procesate şi alcool, este bine ca în această perioadă să încercam sa mâncăm preparate usoare, dar bogate în fibre, vitamine şi nutrienţi, să incercăm o uşoară detoxifiere a organismului.

Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvăluit metoda sa de detox pentru această perioadă!

 „După sărbatori încerc să mănânc mai sănătos şi am început programul la sala de sport. E foarte important să mâncăm legume şi fructe, după ce majoritatea dintre noi am exagerat cu mâncarea de Crăciun. Recomand oricând o supă de legume şi o salată sănătoasă, mai ales că urmează să filmez videoclip pentru piesa „Privilege” şi trebuie sa fiu în formăˮ, spune Claudia Pavel. Artista ţine o cură de detoxifiere de două ori pe an.

Claudia a găsit şi locul perfect unde poate să continue să ţină cura de detox chiar şi atunci când ia masa cu prietenii sau familia în oraş. Pentru perioada urmatoare, restaurantul Chefs Experience din Floreasca s-a gandit să ofere celor care simt nevoia de preparate mai uşoare alternativa şi a introdus în meniu o serie de preparate sănătoase, concepute împreună cu un nutriţionist.

În meniul restaurantului se găsesc preparate precum: Supă Cremă de Cartof dulce, cu Portocală, Avocado şi Seminţe de Dovleac sau o Salată cu Spanac fresh, Brânză de Capră în crustă de Migdale şi Piure de Mango. Ele pot fi însoţite de o Limonadă cu Lime, Ghimbir şi Busoioc.

Supă Crema de Cartof dulce, cu Portocală, Avocado şi Seminţe de Dovleac. Aceasta  variantă de cartof  întăreşte sistemul imunitar, este bogată în vitaminele C, B6 şi fibre dietetic şi ţine la distanţă boli precum Alzheimer sau cancerul.

Sucul de portocală este bogat în fibre solubile şi reduce colesterolul, avocado, supranumit si fructul sănătăţii, are în jur de 20 de vitamine şi minerale, iar seminţele de dovleac sunt o sursă bogată de proteine sănătoase.