(P) Miss Fitness Anca Bucur participa pentru prima oara la un Triatlon!

Anca Bucur, antrenor şi consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”. În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul şi a câştigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesionişti.
  • Publicat:
(P) Miss Fitness Anca Bucur participa pentru prima oara la un Triatlon!

Anca Bucur,  antrenor şi consultant în fitness, este singura femeie din lume dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness „Miss Fitness Universe”.

În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul şi a câştigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesionişti. Herbalife colaborează cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i  în acelaşi timp o gama completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă.

Anca Bucur a acceptat provocarea Herbalife de a participa la Triatlonul Herbalife Buftea 2014. Anca a început deja antrenamentul susţinut iar în data de 14 iunie Anca va lua startul la prima ei competiţie de triatlon.

„Am fost foarte bucuroasă să accept provocarea triatlonului, un eveniment sportiv complex, la care mă bucur să iau parte alături de toţi iubitorii de sport. Nu voi participa neapărat pentru a urca pe podium, ci pentru a promova un stil de viaţă sănătos şi pentru a sprijini iniţiativa Herbalife, aceea de a le oferi copiilor de la centrul Cireşarii, condiţii optime de a face mişcare în aer liber.
Am început deja antrenamentul pentru eveniment, orice sport mă pune în competiţie cu mine însămi şi mă obligă să-mi  depăşesc limitele deşi evenimentul se desfasoară cu o săptămână înainte de plecarea mea la Miami, unde particip la competiţia mondială „Miss Fitness Universe”.
Sunt sigură că la linia de start, pe 14 iunie, vor veni alături de mine pasionaţi ai sportului şi iubitori ai mişcării în aer liber, cu toţii adepţi ai unui stil de viaţă sănătos”, a declarat Anca Bucur.

Descoperiti mai multe despre Anca în filmuletul de mai jos!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân