Obţine o talie de viespe în cel mai simplu mod posibil!

Ai visat dintotdeauna să ai o talie de invidiat? Dacă răspunsul e da, atunci trebuie să ştii că este foarte simplu să o şi obţii. Ai nevoie doar de multă ambiţie, un strop de perseverenţă şi o picătură de răbdare!
  • Publicat:
Obţine o talie de viespe în cel mai simplu mod posibil!

Ai visat dintotdeauna să ai o talie de invidiat? Dacă răspunsul e da, atunci trebuie să ştii că este foarte simplu să o şi obţii. Ai nevoie doar de multă ambiţie, un strop de perseverenţă şi o picătură de răbdare!

Conformaţia corpului te poate ajuta sau, dimpotrivă, poate sta în calea unei talii subţiri. Tipul constituţional muscular va trebui să accepte că subţierea taliei implică un efort continuu.

De cealaltă parte, tipul constituţional digestiv (în formă de pară), cu talia genetic mai subţire, nu trebuie să facă eforturi prea mari. Din oricare tip ai face parte, programul următor are rolul de a elimina surplusul de ţesut adipos din zona taliei şi, dacă vei respecta “regulile”, cu siguranţă vei obţine talia mult dorită!

Alimentele pe care trebuie să le consumi atunci când vrei să obţii rezultate rapide dar şi durabile sunt, în special, merele, perele, prunele, castraveţii, ardeii şi morcovii. Prin conţinutul mare de fibre, acestea ajută la aliminarea grăsimilor şi a apei din celule.

Începe acest program cu o încălzire lejeră, printr-o alergare uşoară pe loc, concomitant cu aplecarea trunchiului în stânga şi în dreapta timp de 3 minute, ducând braţul întins de-a lungul coapsei înspre genunchi, atât în stânga, cât şi în dreapta.

Cu picioarele depărtate la o distanţă egală cu lăţimea umerilor, răsuceşte-ţi trunchiul în stânga şi în dreapta, ducând braţul drept prin faţă înspre stânga şi braţul stâng înspre dreapta. Execută aceste mişcări de 30 de ori,

Continuă din aceeaşi poziţie cu picioarele depărtate şi cu palma stângă la ceafă, cu braţul drept întins pe lângă trunchi şi execută 30 de aplecări, încercând să atingi lateralul genunchiului drept cu palma dreaptă şi apoi schimbă braţul şi execută tot 30 de aplecări în direcţia opusă.

Menţine poziţia cu picioarele depărtate şi genunchii uşor îndoiţi şi descrie un cerc, rotind bazinul înspre stânga de 20 de ori, apoi repetă şi în direcţia opusă.

Aşează-te pe covor, pe spate culcat, cu braţele întinse lateral la nivelul umerilor, meţine contactul umerilor cu solul în timp ce tragi genunchiul stâng înspre piept şi îl răsuceşti în partea dreaptă. Revino la poziţia iniţială, repetă de 20 de ori pe piciorul drept şi de 20 de ori pe cel stâng.

Sursa: „Sport, dietă şi vedete”, Florentina Opriş

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân