Navi, artistă, ”Felul în care arăt acum mă motivează să fac sport”

După ce a slăbit 36 de kilograme în 15 luni în urma operaţiei de micşorare a stomacului, Navi, merge la sport în special la Pilates. Iată cât de des şi dieta sa.
  • Publicat:
Navi, artistă, ”Felul în care arăt acum mă motivează să fac sport”
Navi, artistă, ”Felul în care arăt acum mă motivează să fac sport”, foto Andrei Grigore - Mega are Mere

Cântăreaţa Navi are un vibe foarte bun. Se vede asta în acţiunile ei – cântă, compune, este activă. În vara anului trecut a hotărât că vrea să spună adio kilogramelor în plus dar şi să micşoreze riscul de a face diabet şi a recurs la operaţia de micşorare a stomacului. A slăbit 36 de kg de atunci. Mesele ei sunt mininaliste, dar sănătoase. Am stat de vorbă pentru a afla mai multe amănunte despre programul ei de sport, dar şi alimentaţia sa.


După ce mulţi ani obişnuia să vadă antrenamentele la sala de sport ca pe o corvoadă, dar insista să meargă pentru a slăbi, Navi a înţeles că sportul şi alimentaţia sănătoasă sunt lucruri pe care le face în primul rând pentru propria persoană şi nu pentru a slăbi, ori pentru ca să arate bine pentru alţii sau pentru nu mai fi judecată. ”Acum am grijă mereu să îmi păstrez timp pentru sport şi mai ales pentru mine”, spune ea.


CSÎD: Ce sport faci?
Navi:
Pilates , dar şi alt tip de antrenamente. Cardio puţin spre deloc, pentru că nu sunt în stare să fac exerciţii şi corect, şi repede – şi nici nu îmi place 

A învăţat să înoate acum un an

CSÎD: Ce sport îţi place?
Navi:
Ador badminton-ul, de vreun an am învăţat să înot – şi simt că mi-ar plăcea să reiau un pic de baschet sau să încerc şi alte sporturi în viitorul apropiat! Cel mai mult mi-ar plăcea să mă ţin de MMA, am început în vară şi acum o mică pauză, dar îmi place maxim!

CSÎD: De câte ori pe săptămână mergi la sport?
Navi
:De 2-3 ori pe săptămână. În general, într-o săptămână bună, o zi antrenament, o zi pauză.

Apa – nelipsită din alimentaţie

CSÎD: Ce alimentaţie ai după şi înainte de antrenamente?
Navi:
Nu mă duc niciodată la sală fără să mănânc ceva, măcar un batonaş proteic sau un shake de proteine. La mine e mai complicat pentru că nu am voie să mănânc şi să beau în acelaşi timp, aşa că atunci când am antrenament de la 10:00, să zicem, mă trezesc la 8:30, îmi beau apa şi cafeaua, aştept 20 de minute, mănânc ceva uşor, la 9:30 deja sunt pe drum. Asta înseamnă că pot bea apă în timpul antrenamentului doar de la 10:30 (trebuie să aştept 20 de minute după ce am băut ca să pot mânca solid şi o oră după ce am mâncat ceva solid ca să pot bea lichide). După antrenamente mănânc un prânz mic şi sănătos, depinde de stare şi de ce am prin casă  Poate fi un avocado toast cu roşii şi brânză, o supă cremă de legume sau ciuperci, hummus cu wasa… avem opţiuni.

Navi este motivată de păstrarea sănătăţii

CSÎD: Ce te motivează să mergi la sala de sport?
Navi:
În primul rând sănătatea. Dar, recunosc, şi felul cum arăt când mă ţin de treabă şi felul în care mă simt după un antrenament! Mă bucur tare mult că am reuşit să fac sportul o parte atât de importantă din viaţa mea şi vreau ca lucrurile să rămână aşa mereu.


Foto: Andrei Grigore – www.megaaremere.ro
Makeup: Elena Panait – https://elenapanait.ro
Locaţie: LadyFit Gym – https://ladyfit.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân