Motivează-te să faci sport! Ia-ţi cel mai cool echipament!!

Vedetele de la Hollywood ne arată care sunt cele mai cool echipamente de sport anul acesta!
  • Publicat:

Pentru că vara e la doi paşi, pentru că au trecut sărbătorile cu mese mult-prea-îmbelşugate şi pentru că vrem să arătăm mai bine decât sezonul trecut este timpul să ne apucăm serios de mişcare!

Cum să ne motivăm pentru asta? Gândul că vom arăta perfect în costum de baie nu este, din păcate, suficient pentru unele dintre noi, aşa că avem nevoie de ceva în plus. Şi ce poate fi mai motivant decât un echipament de sport în tendinţe, care să ne facă să ne dorim din tot sufletul să îl scoatem la vedere!

Şi pentru că ele dau tonul în modă, vedetele de la Hollywood ne arată care sunt cele mai cool echipamente de sport anul acesta!

Intră în GALERIA FOTO şi inspiră-te şi tu!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”