galerie

Ce sporturi de iarnă fac vedetele


  • Melanie Griffith este pur şi simplu îndrăgostită de schi. Însă tocmai acest hobby a adus-o în pragul agoniei deoarece, în urmă cu câţiva ani, actriţa a suferit un grav accident pe pârtia din Aspen, urmat de trei intervenţii chirurgicale. Din cauza durerilor, Melanie a început să ia droguri, care au dus în final la deteriorarea stării de sănătate şi ruperea relaţiei cu Antonio Banderas.
  • Pippa Middleton este, în schimb, o mare admiratoare a patinajului pe gheaţă. Acest sport de iarnă este un antrenament ideal pentru toate grupele de muşchi, are efect benefic asupra sistemului cardiovascular şi, foarte important, este distractiv! Pippa nu ratează nicio ocazie să meargă la patinoar. O veritabilă prinţesă a gheţii!
  • 
Fostul iepuraş Playboy Kendra Wilkinson alege să-şi menţină silueta practicând snowboardingul, care poate arde între 200 şi 650 de calorii pe oră. Pentru că secretul siluetei perfecte este 80% alimentaţie sănătoasă şi 20% sport, Kendra mărturiseşte că are mare grijă la mărimea porţiilor de mâncare şi bea des suc de morcovi.
  • Kate Hudson scapă de colăcei şi de agitaţia din showbiz schiind cu familia. Vedeta a fost fotografiată de paparazzi într-un costum de schi de culoare roşie, alături de logodnicul ei Matt Bellamy, solistul trupei rock Muse, şi fiul ei Ryder.
  • Ashton Kutcher este un fan împătimit al snowboardingului şi nu ratează nici o ocazie să iasă pe pârtie cu prietenii săi. Şi pare chiar să se priceapă! Ashton a ales un traseu destul de abrupt din Munţii Stâncoşi pentru a-şi testa aptitudinile. Să vedem dacă va fi la fel de curajos şi anul acesta, de vreme ce a devenit tătic de fetiţă!
  • Deşi sunt oficial divorţaţi din 2008, Pink şi motociclistul Carey Hart au fost văzuţi într-o staţiune montană din California cu placa de snowboard la purtător şi cu un…inel de logodnă pe mâna cântăreţei. Se pare că vacanţa le-a priit celor doi, deoarece între timp s-au împăcat şi au devenit părinţii unei fetiţe care “e minunată, la fel ca tatăl ei” spune rebela Pink.
  • Mamă a patru copii, recent despărţită de cântăreţul Seal, fostul topmodel Heidi Klum adoră vacanţele de iarnă petrecute pe pârtie. Deoarece copiii ei sunt încă prea mici să se descurce cu schiurile, Heidi a ales să-i plimbe cu sania pe pârtia din resortul Buttermilk, un loc destinat mai degrabă începătorilor în ale schiatului.
  • Gwen Stefani  adoră zăpada şi sporturile de iarnă. Cântăreaţa deţine chiar şi o casă de vacanţă în munţii din California, unde merge anual cu cei trei copii şi soţul ei Gavin Rossdale. Ei au fost fotografiaţi recent jucându-se cu bulgări de zăpadă şi dându-se cu sania.
Melanie Griffith este pur şi simplu îndrăgostită de schi. Însă tocmai acest hobby a adus-o în pragul agoniei deoarece, în urmă cu câţiva ani, actriţa a suferit un grav accident pe pârtia din Aspen, urmat de trei intervenţii chirurgicale. Din cauza durerilor, Melanie a început să ia droguri, care au dus în final la deteriorarea stării de sănătate şi ruperea relaţiei cu Antonio Banderas.
1/1