Florin Preoteasa

E antrenor personal de sport dupa ce o lunga perioada a fost acrobat la circ. De curand, a brevetat o saltea de sport ideala in special pentru muschii abdominali. Ce are ea deosebit? Dificultatea exercitiilor se alege pur si simplu schimband centrul de gr
  • Publicat:
Florin Preoteasa
Florin Preoteasa

Salteaua de gimnastica brevetata de Florin Preoteasa e buna si pentru persoanele de peste 60 de ani care vor sa-si mentina tonusul, dar si pentru campionii adevarati care pot lucra exercitiile intr-un unghi dificil. De altfel, noutatea acestei saltele consta in faptul ca exercitiile alese pot fi usoare sau dificile doar prin modificarea unghiului corpului. Adica, in functie de cat de bine suntem pregatiti fizic, ne alegem exercitiile recomandate la un capat sau altul al saltelei. Oricum, o data ce o achizitionam, primim si un manual de exercitii, toate extrem de simple, dar si instructiuni clare despre pozitia corecta a corpului.

Un set complet de exercitii se poate face intr-un timp record de 15 minute, astfel incat si oamenii extrem de ocupati sa poata sa aiba grija de corpul lor. Salteaua insa nu e destinata copiilor din cauza dimensiunilor ei. Dar in afara de faptul ca ne poate face un abdomen de vis in scurt timp, e un instrument bun si pentru relaxare. Putem sa ne relaxam pe aceasta saltea si prin efectuarea unor pozitii preluate din yoga. De asemenea, aceasta saltea este ideala si in cazul in care „am o depresurizare a vaselor de sange de la gambe, o problema mare precum cea intalnita la persoanele care stau mult in picioare sau au risc de tromboza, sau care au deja tromboza”, afirma Florin Preoteasa.

Ar fi recomandat ca, indata ce intram in posesia ei, sa apelam la un curs tinut chiar de antrenor, insa instructiunile sunt pe intelesul oricarei persoane care vrea sa se mentina in forma fara prea mult efort. Chiar daca are o dimensiune mare, salteaua se poate strange perfect, luand forma unui cub usor de depozitat. Si tu o poti comanda la un pret mediu si poate fi achizitionata in cateva zile de la comanda.

Foto: VICTOR CIUPULIGA
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
5 super programe de sport
5 super programe de sport
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”