Ciara, secretul pentru un corp impecabil la 33 de ani, după două sarcini

La 33 de ani, Ciara prezintă o siluetă impecabilă. În plus, să nu uităm şi că este mamă a doi copii. Iată ce o motivează!
  • Publicat:
Ciara, secretul pentru un corp impecabil la 33 de ani, după două sarcini
FOTO: Hepta / Ciara, secretul pentru un corp impecabil la 33 de ani, după două sarcini

Când spui Ciara, nu ai cum să nu o priveşti ca pe o sursă de inspiraţie. Pur şi simplu când o priveşti parcă-ţi vine să-ţi pregăteşti echipamentul şi să pleci la sală. Iar piesele ”1,2 Step”, ”Work”, ”Body Party” şi ”Level Up” cu siguranţă trebuie să se afle în playlist-ul tău. În urma unui interviu pentru InStyle, artista a dezvăluit care sunt secretele sale pentru un corp de invidiat, mai ales că este mamă a doi copii, dar şi antrenamente urmează pentru a obţine aceste rezultate.

Ce o motivează să ajungă în fiecare zi la sală?

Fiecare dintre noi trece prin momente în care oricât de mult şi-ar dori să ajungă la sala de fitness pentru a ajunge la silueta mult visată, motivaţia lipseşte să apară. Nu şi în cazul Ciarei.

”Uneori nu vrem să facem ceea ce trebuie să facem, dar toate aceste sunt de cele mai multe ori foarte bune pentru noi. Când reuşeşti să faci ce ţi-ai propus, eşti mândră după un antrenament reuşit. După ce termin, mă simt de parcă am cucerit lumea. Acesta este sentimentul care mă motivează”, povesteşte Ciara.

Dacă după sarcină s-a axat foarte mult să revină la silueta de dinainte, în prezent rutina sa de fitness este complet diferită. Cântăreaţa se antrenează în fiecare zi alături de Decker Davis, urmând un circuit de o oră, care implică atât antrenamente cardio, cât şi cu greutăţi.

”Este un circuit complet care se concentrează pe fiecare muşchi al corpului, dar şi pe menşinerea sănătăţii cardiovasculare, care mă ajută în special atunci când sunt pe scenă. Mereu mă interesează să lucrez muşchii fesieri, iar cel mai bun mod de a face asta este cu ajutorul săriturilor în squat, atât cu, cât şi fără greutăţi”, explică artista în vârstă de 33 de ani.

Deşi pare un antrenament destul de solicitant, Ciara menţionează că face pauză o zi pe săptămână, iar în cazul în care îşi continuă antrenamentul, fie face doar cardio, fie se relaxează pur şi simplu.

Ciara, antrenamente cardio pe care le urmează

”Îmi place să alerg pe bicicletă. Urmez o sesiune de 30-45 de minute alături de prietena mea Ally Love, care de altfel este şi instructorul meu preferat. Bicicleta m-a ajutat foarte mult atunci când am vrut să scap de kilogramele în plus, după sarcină. Făceam cam trei antrenamente pe zi, ceea ce este destul de agresiv”, povesteşte Ciara.

În zilele în care trebuie să se ”recupereze”, cel mai bun mod este de a se odihni. De asemenea, masajele şi stretching-ul se află pe lista sa de activităţi favorite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”