Cele mai frumoase sportive de la Soci

Jocurile Olimpice 2014 de la Soci s-au încheiat, însă nu am putut să ne abţinem să nu facem un top al celor mai HOT apariţii. Dacă nu te-au interesat competiţiile sportive de anul acesta, cu siguranţă vei fi atras de frumuseţile care şi-au făcut apariţia în cea mai importantă staţiune balneară şi de agrement din Rusia.
  • Publicat:

Jocurile Olimpice 2014 de la Soci  s-au încheiat, însă nu am putut să ne abţinem să nu facem un top al celor mai HOT apariţii.

Dacă nu te-au interesat competiţiile sportive de anul acesta, cu siguranţă vei fi atras de frumuseţile care şi-au făcut apariţia în cea mai importantă staţiune balneară şi de agrement din Rusia.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”