Ce exerciţii ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Ce-ar fi dacă ai face mişcare în funcţie de cum îţi dictează astrele? Să aflăm împreună ce exerciţii sunt potrivite fiecărei zodii!
  • Publicat:
Ce exerciţii ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Ce-ar fi dacă ai face mişcare în funcţie de cum îţi dictează astrele?

Potrivit acestora, se pare că persoanele născute în zodii de foc trebuie să facă mişcare în mod diferit faţă de cele născute în zodii de apă sau de aer.

Să aflăm împreună ce exerciţii sunt potrivite fiecărei zodii!

Berbec

Firea independentă şi activă a Berbecului este o trăsătur[ de luptător, iar asta înseamnă putere, flexibilitate, viteză şi capacitate de reacţie. Ce exerciţii ţi se potrivesc: cele competitive sau antrenamentele pe intervale.

Taur

Taurul e încăpăţânat şi greu de urnit din loc, dar, odată ce s-a pus în mişcare, nu mai poate fi oprit. S-ar putea să stea mult pe gânduri înainte să se apuce să facă sport, dar şi când o face, nici că se mai opreşte pentru nimic în lume. Ce exerciţii ţi se potrivesc: cele cu greutăţi, de rezistenţă, alergările pe distanţe lungi, joggingul, ciclismul, triatlonul.

Gemeni

Fiinţe sociale cum sunt, Gemenii adoră să facă mişcare înconjuraţi de oameni. Chiar dacă atenţia le este uşor distrasă, varitatea exerciţiilor şi locul în care acestea se desfăşoară sunt aspecte foarte importante pentru ei. Ce exerciţii ţi se potrivesc: fitness, plimbările sau joggingul în aer liber, alături de prieteni.

Rac

Racii sunt guvernaţi de Lună, ceea ce înseamnă că sunt nişte sentimentali. Ei iubesc să mediteze şi să acorde atenţie atât trupului, cât şi spiritului lor. Ce exerciţii ţi se potrivesc: yoga, înotul, meditaţia şi aerobicul în apă.

Leu

Leii nu au răbdare să execute conştiincios exerciţiile de la sală, dar asta nu înseamnă că nu acordă atenţie felului în care arată. Ei sunt înnebuniţi după animale şi vor încerca să facă sport împreună cu ele, ramintindu-şi de frumoasa perioadă a copilăriei. Orice activitate amuzantă îi motivează pe Lei şi îi ajută să fie în formă. Ce exerciţii ţi se potrivesc: dansul, săritul pe trambulină, patinajul, hula hup (învârtitul cercurilor).

Fecioara

Pilatesul se potriveşte de minune personalităţii critice a Fecioarei. Inteligenţa şi spiritul metodic al Fecioarei se vor plia perfect pe această metodă de întărire a organismului. Fecioarei îi place să facă mişcare constant, nu o dată la câţiva ani, pentru că aşa se simte foarte bine în corpul ei. Ce exerciţii ţi se potrivesc: yoga, pilates, ridicări de greutăţi.

Balanţa

Fiind guvernată de Venus, zeiţa iubirii şi a frumuseţii, Balanţa este atrasă de mişcările senzuale, cum ar fi cele de dans. Ce exerciţii ţi se potrivesc: aerobic, tenis, pilates, yoga, dans.

Scorpion

Dacă nu doare, nu simte că trăieşte! Cam asta e deviza Scorpionului, care are nevoie de intensitate pentru a simţi adrenalina invadându-le organismul. Adoră energia cu care se încarcă după ce face mişcare, aşa că devine dependent de sport şi face tot posibilul să nu lipsească de la nicio şedinţă de fitness. Ce exerciţii ţi se potrivesc: toate, de la ciclism până la alergare, dans din buric, yoga şi, desigur, sex.

Săgetător

Săgetătorul este un veşnic îndrăgostit de natură, aşa că preferă să facă mişcare în aer liber, să exploreze. Ce exerciţii ţi se potrivesc: mersul pe bicicletă, schiatul, mersul pe jos, drumeţiile.

Capricorn

Capricornul vrea să vadă lumea de sus, aşa că nu se teme să se caţere pe cei mai înalţi munţi pentru a ajunge unde îşi doreşte. Nu îi e teamă, îşi asumă riscuri şi este motivat de rezultatul final, aşa că dă tot ce are mai bun pentru a ajunge unde îşi doreşte. Ce exerciţii ţi se potrivesc: antrenamentul cu greutăţi şi drumeţiile.

Vărsător

Vărsătorul nu se teme să iasă în evidenţă cu „ciudăţeniile” lui, pentru că este un spirit inovator şi un creativ prin definiţie. Urăşte rutina salei de sport şi preferă mişcările de circ sau gimnastica. Are multă energie şi dă dovadă de multă ambiţie. Ce exerciţii ţi se potrivesc: trambulina, scufundările, windsurfing, căţăratul pe sfori, hotpod yoga.

Peşti

Peştii adoră să se bălăcească, aşa că înotul va fi întotdeauna metoda lor preferată de a face mişcare. Sensibilitatea Peştilor este bine-cunoscută şi vor încerca mereu să se regăsească în activităţi relaxante. Ce exerciţii ţi se potrivesc: yoga, scubadiving, snorkeling, surfing, mersul pe jos, tai chi.

Ţi se potrivesc aceste recomandări?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”