Antrenorul personal, Ana Dumitrescu, ne dezvăluie secretul de a fi în formă

Un nou anotimp, un nou prilej de a începe să ne iubim şi să ne îngrijim mai mult. Antrenorul personal Ana Dumitrescu, fostă balerină la Opera Naţională, face o trecere în revistă a câtorva forme de mişcare cu efecte garantate de remodelare şi tonifiere.
  • Publicat:
Antrenorul personal, Ana Dumitrescu, ne dezvăluie secretul de a fi în formă

Un nou anotimp, un nou prilej de a începe să ne iubim şi să ne îngrijim mai mult.

Antrenorul personal Ana Dumitrescu, fostă balerină la Opera Naţională, face o trecere în revistă a câtorva forme de mişcare cu efecte garantate de remodelare şi tonifiere.

Cu o carieră artistică de categorie grea în spate: 6 ani a dansat cu multă dăruire pe scena Operei Naţionale, a plecat în numeroase turnee în străinătate, a dansat în spectacole la Teatru Naţional, printre care şi “Chicago”, 4 ani i-a petrecut în trupa de balet “Dansez pentru tine” de care o leagă o parte dintre cele mai frumoase amintiri din viaţă şi unde a învăţat stiluri de dans diferite, Ana Dumitrescu a coborât printre sedentari şi astăzi ne ajută să ne recăpătăm silueta şi tonusul muscular indiferent de vârstă, greutate sau stil de viaţă.

Am găsit-o în sala de sport, pregătită în orice clipă pentru a ne demonstra că sportul este în natura umană.

CSÎD: Care sunt cele 10 reguli de aur ale practicării sportului în virtutea unei sănătăţi şi a unei forme fizice maxime?

Ana Dumitrescu:

1. La intrarea în sala de sport trebuie să laşi în urmă gândurile şi grijile, să fii concentrat la exerciţiile pe care le faci întrucât mintea este cea care ghidează mişcările corpului.

2. Antrenamentul nu trebuie privit ca un efort chinuitor, ci ca o binefacere adusă atât trupului, cât şi sufletului tău, ca o detaşare de problemele cotidianului, ca o gură de aer curat.

3. Calitatea este cea care primează, nu cantitatea.

4. Păstrează o frecvenţă constantă în antrenament.

5. Dimineaţa trebuie să mănânci ca un rege, la prânz ca un prinţ, iar seara ca un cerşetor.

6. O dată pe săptămână îţi poţi îndeplini poftele culinare, dar nu în exces!

7. Trebuie să bei multe lichide!

8. Trebuie să ai răbdare şi să dai timp corpului tău să se adapteze la efort.

9. Nu trebuie să cedezi în faţa barierei fizice pentru că aceasta se poate depăşi.

10. Trebuie să zâmbeşti, să fii vesel şi optimist, pentru că modelarea trupului începe din interior.

Fotograf: Mihai Dăscălescu
Realizator: Mădălina Drăgoi
Make-up artist: Ana-Maria Giurescu
Hair stylist: Ama Cleopatra Micu
Locaţie: www.movementstudio.ro

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”