Vino sa faci miscare alaturi de noi!

Te asteptam weekendul urmator in parc, alaturi de o echipa de medici si antrenori, sa facem sport in aer liber! Masuram tensiunea, greutatea, inaltimea si impartim cadouri...
  • Publicat:
Vino sa faci miscare alaturi de noi!
Vino in parc cu "Ce se intampla, Doctore?"

Revista "Ce se intampla, Doctore?" si Help Net te invita la un “weekend de sanatate si frumusete” pe 6 si 7 iunie, in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Charles De Gaulle. Aici te asteptam la ore de aerobic in aer liber, iar un specialist in nutritie iti va oferi cele mai bune sfaturi pentru un program eficient de control al greutatii, intr-un cort special amenajat.

Vino si tu alaturi de consultantii Help Net pentru a-ti masura tensiunea, tesutul adipos, greutatea si inaltimea si vei avea parte de multe cadouri si surprize.

Iar pe 13 iunie, tot in Parcul Herastrau, revista isi asteapta cititorii la o alergare de voie pentru sanatatea si frumusetea ta.

Efortul iti va fi rasplatit din plin cu premii, diplome si multe alte surprize.

Program de activitati:

Sambata, 6 iunie

10:00 -11.00 – Ora de aerobic in aer liber
10.00 -13.00 – Sfatul Nutritionistului cu dr. Serban Damian
16:00 -17:00 – Ora de aerobic in aer liber
10:00 -18:00 – Invitatie la Cortul Help Net (masurarea tensiunii, tesutului adipos, greutatii si inaltimii la copii, consiliere medicala pentru un mod de viata sanatos, consiliere medicala pentru sanatatea pielii )

Duminica, 7 iunie

10:00 – 11.00 Ora de aerobic in aer liber
11.00 – Concurs de role
16:00 – 17:00 – Ora de aerobic in aer liber
10:00 – 18:00 – Invitatie la Cortul Help Net (masurarea tensiunii, tesutului adipos, greutatii si inaltimii la copii, consiliere medicala pentru un mod de viata sanatos, consiliere medicala pentru sanatatea pielii )

Citeste si: Paula Seling: voce superba, trup perfect
Ce sport sa aleg pentru copilul meu?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Chiar si putin, dar faceti miscare
Chiar si putin, dar faceti miscare
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”