Slăbire şi distracţie? Wakeboarding şi SUP pe lac!

Când ai energie cât trei oameni la un loc, ai 21 de ani şi nu vrei să-ţi petreci vara pe terasele din Herăstrău, există un singur loc unde poţi să mergi: lacul Snagov!

Este extrem de uşor de învăţat, iar băieţii de la iwake.ro te vor ajuta să înveţi mişcările corecte şi să te bucuri de această activitate super distractivă în mai puţin de 10 minute! Bonus? |n timp ce te afli pe placă, nu poţi vorbi la telefon, nu poţi trimite mail-uri şi nu vei vedea nici o faţă încruntată în jurul tău. Ce să-ţi doreşti mai mult la final de săptămână? 

Ei bine, după ce ”am prins curaj” (nu că în general mi-ar fi frică de ceva!) şi mi-am petrecut cam o oră pe lac, eram suficient de relaxată şi încărcată cu energie cât pentru o săptămână întreagă! Mega-entuziasmată, mă pregăteam să mă întorc în lumea reală şi să le conving pe fetele din redacţie să uite de orice alt sport pe care îl ştiau până atunci! Dar Octav şi Leon m-au convins (nu au avut nevoie de multe argumente) să mai încerc ceva! 

Ceva-ul acela a fost magic. Se numeşte wakeboarding, iar senzaţia pe care o simţi când practici acest sport nu poate fi descrisă în paginile unei reviste. Creat printr-un amestec de tehnici din surf şi snowboarding, acest sport este nu doar o modalitate de distracţie de-a lungul anului (la IWAKE îl poţi practica inclusiv în noiembrie), dar are şi numeroase beneficii, cum ar fi faptul că îţi modelează corpul – întregul proces de ”navigare” pe wake-board necesită mult echilibru şi forţă –, este o metodă excelentă de a te deconecta de la grijile zilnice şi, mai mult decât atât, este un mod excelent de a cunoaşte oameni noi, extrem de interesanţi, oameni pasionaţi de mişcare, distracţie şi viaţă sănătoasă! 

Şi dacă după o zi petrecută la IWAKE, făcând SUP şi wakeboarding, încă simţi că ar mai lipsi ceva, poţi să încerci şi wakesurf, wakeskate sau ski nautic! Crede-mă pe cuvânt, după o zi petrecută acolo tot ce îţi vei dori va fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă la Snagov, să îţi bei cafeaua pe malul lacului şi să încerci toate sporturile acvatice posibile! Acestea fiind spuse, ne vedem pe lac!

Pagina 2 din 2