Proba supremă: cele mai cool aparate de fitness

Ca orice femeie, mi-am dorit întotdeauna un corp fără imperfecţiuni. Braţe perfect tonifiate, abdomen de oţel – neapărat cu pătrăţele – posterior de invidiat şi picioare sculptate!
  • Publicat:

Ca orice femeie, mi-am dorit întotdeauna un corp fără imperfecţiuni. Braţe perfect tonifiate, abdomen de oţel – neapărat cu pătrăţele – posterior de invidiat şi picioare sculptate!

Cu toate acestea, iubesc ciocolata şi nu văd sala de sport de multe ori pe săptămână.

Sinceră să fiu, nu doar că nu văd sala des, dar nici aparatele de acolo nu-mi sunt prietene bune.

De ce să alerg pe o bandă când pot să o fac în parc? Şi de ce să ridic greutăţi, când pot să îmi tonifiez muşchii altfel?

Dumitru Butilcă, Group Fitness Manager la Stejarii Country Club, un antrenor cu o bogată experienţă în personal training, primul importator TRX sau Trigger Point în România, m-a învăţat ce înseamnă ALTFEL. Şi dacă până atunci credeam că sunt într-o formă fizică…bunicică, Dimi mi-a demonstrat că mai am mult de muncit până să obţin abdomenul la care visez, dar că este POSIBIL cu ajutorul câtorva aparate (le găseşti pe www.dimifitness.ro) pe cât de distractive, pe atât de eficiente.

Primul testat a fost Power Wheel, un produs “abdomen friendly”, ideal pentru flotări sau abdomene şi o provocare de nota 10 pentru muşchii abdominali, oblici, fesieri şi ai spatelui.

Am trecut apoi la The Grid, un accesoriu perfect pentru recuperare, care se bazează pe terapia cu puncte de presiune (trigger points) – mici noduli care se dezvoltă atunci când muşchiul este accidentat sau suprasolicitat. The Grid m-a ajutat să eliberez durerile de streching, ca să nu mai spun că dacă îl vei folosi, vei uita ce înseamnă “febră musculară”.

Lebert Equalizer mi s-a părut a fi aparatul perfect pentru un antrenament de forţă distractiv şi eficient. Mi-a plăcut că este multi-funcţional şi că îl pot folosi atât în antrenamentele pentru braţe şi piept, cât şi în cele pentru spate şi (mica mea obsesie) abdomen!

Favoritul meu? Flowin! Un produs care mi-a solicitat stabilitatea, echilibrul, viteza, mobilitatea şi forţa, care m-a făcut să mă întreb dacă sportul pe care l-am făcut până acum a fost o joacă şi care m-a făcut să îmi doresc să îl am acasă!

Experienţa de la Stejarii Country Club m-a făcut să nu mai vreau să ratez nicio întâlnire cu sala! Abdomen de oţel? Here I come!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Tu ce scuză ai să nu faci mişcare?
Tu ce scuză ai să nu faci mişcare?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”