Mentine-te in forma prin striptease

  • Publicat:
Mentine-te in forma prin striptease
Mentine-te in forma cu striptease

Daca iti doresti un corp care sa atraga toate privirile, Carmen Electra – fostul star din Baywatch – iti dezvaluie modul ei de a se mentine in forma.

A pozat pentru Playboy, este faimoasa pentru silueta sexy si lumea a facuse un cult pentru ea in zilele in care era salvamar pe plajele californiene.

Aceasta a declarat ca secretul siluetei si formelor de invidiat il reprezinta striptease-ul.

Ii place sa execute dansuri erotice si sa ofere show-uri de striptease ca un mod de a arde calorii:”Cred ca fetele care fac striptease au un corp fantastic. De fiecare data cand ma duc intr-un club observ ca fetele arata incredibil si au o silueta de invidiat. Poti, de asemenea, sa folosesti aceste miscari in dormitor” marturiseste Electra.

Inainte de a descoperi beneficiile dansului exotic aceasta era un mare fan Yoga.

Si-a descoperit pasiunea pentru dans in timpul show-lui cu Pussycat Dolls si Christina Aguilera in 2003: „In urma repetitilor, corpul meu a inceput sa devina mai usor. Nu trebuia sa slabesc mult, dar mi-am modelat corpul frumos si m-am si distrat”.

Carmen a fost atat de incantata de noua ei silueta incata a scos pe piata DVD-ul Carmen Electra’s Aerobic Striptease pentru ca toata lumea sa ii urmeze exemplul.

Electra combina dansul cu exercitiile la sala si dieta:” Cateodata ma duc la sala de gimnastica sau merg pe jos. Altadata dansez, depinde de starea mea de spirit. Nu fac mofturi la mancare dar consum multe proteine, carne de pui, sushi si legume.”

Cu toate ca duce o viata sanatoasa aceasta nu poate renunta la Coca Cola :”Nu pot sa rezist unei Cola. Beau de la sase la opt cutii pe zi. Sunt dependenta. Exista vreo salvare pentru oamenii dependenti de acest obicei nesanatos?” spune vedeta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Femei cu sex-appeal in lumea sportului
Femei cu sex-appeal in lumea sportului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân