Kinga Sebestyen te învaţă cum să scapi de colăceii din talie ca să arăţi bine de Revelion

Dacă vă doriţi să arătaţi bine în hainele de petrecere, acum este timpul să faceţi sport intens, aproape zilnic, pentru a scăpa de colăceii din jurul taliei. Kinga Sebestyen te învaţă cum să scapi de colăceii din talie.
  • Publicat:
Kinga Sebestyen te învaţă cum să scapi de colăceii din talie ca să arăţi bine de Revelion

Mai este puţin până la Revelion, iar, dacă vă doriţi să arătaţi bine în hainele de petrecere, acum este timpul să faceţi sport intens, aproape zilnic, pentru a scăpa de colăceii din jurul taliei.

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, recunoaşte, la rândul său, că aceasta este una din cele mai greu de lucrat zone ale corpului. Nu este însă imposibil să scăpăm de grăsimea din acea zonă dacă avem îndeajuns de multă ambiţie.
Kinga Sebestyen spune că, în primul rând, este nevoie de exerciţii cardio.

“Aleargă în parc, pe banda la sală, pe bicicletă, fă ore de functional training, alternând mişcările sau mergi la sesiuni de Kangoo Jumps. Exerciţiile cardio ard mai repede grăsimea decât cele de forţă. În plus, scad nivelul de cortizol, având în vedere că hormonul stresului duce la depunerea de grăsime abdominală. Vă recomand Kangoo Jumps pentru că lucrează imediat zona taliei şi fesierii. Într-o sesiune de o oră se ard chiar şi 1200 de calorii. Dacă faci asta zilnic, sau o dată la două zile, atunci ai şanse mari ca până de Revelion să ajungi la silueta dorită. Mare atenţie, însă, să faci Kangoo Jumps cu ghete originale şi cu instructori autorizaţi!”, declară Kinga Sebestyen.

Apoi, antrenoarea de fitness spune că este recomandat să elimini pe cât posibil zahărul şi produsele pe bază de făină alba şi, în plus, să faci în paralel şi masaj localizat. “Ajută la topirea ţesutului adipos şi oferă rezultate mai bune şi mai rapid”, spune Kinga.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”