Iuliana Tudor – Cum i s-a schimbat viaţa în pandemie. EXCLUSIV

”Oricine poate trimite un sms la 8827 cu textul România salvează România şi astfel face o donaţie de 2 euro. Donaţii mai mari se pot face pe www.crucearosie.ro”
  • Publicat:
Iuliana Tudor - Cum i s-a schimbat viaţa în pandemie. EXCLUSIV
Iuliana Tudor - Cum i s-a schimbat viaţa în pandemie. EXCLUSIV, foto arhiva vedetei

Ambasador al Crucii Roşii – unul dintre cei mai puternici şi activi aliaţi ai luptei împotriva coronavirus în România, Iuliana Tudor vorbeşte deschis despre cum i s-a schimbat viaţa în această perioadă, ce face cu jobul în televiziune, dar şi starea de bine, cum gestionează activităţile fiului ei. De asemenea, îi roagă pe români să respecte regulile de igienă şi distanţare socială specifice acestei perioade, iar cei care au posibilitatea pot trimite donaţii sau un sms de 2 euro către Crucea Roşie.

CSÎD: Ce ştiai despre pandemii înainte să trăieşti una?
Iuliana Tudor:
Nu foarte multe. Ştiam ce înseamnă ca termen, dar nu cred că cineva are o viziune exactă, dacă nu o trăieşti. Ori acum vedem şi trăim cu toţii o pandemie diferită cred de tot ce a trăit omenirea până acum cu efecte majore pentru totdeauna. Sunt conştientă că după ce o să treacă, vom trăi în altă lume. 

CSÎD: Băiatul tău cum gestionează situaţia?
Iuliana Tudor:
Am grijă să nu se plictisească şi ne jucăm mereu, după programul de şcoală. Se vede on-line cu doamna învăţătoare şi cu colegii, vorbeşte la telefon cu prietenii lui..
 

Recomandă tuturor să facă sport 

CSÎD: Mai faci sport în această perioadă?
Iuliana Tudor:
Sigur. Şi recomand tuturor, mai ales în această perioadă. Facem toţi mişcare 30 minute în fiecare dimineaţă. 

Se bucură de preparatele pe care le face mama ei

CSÎD: Ce reţete inedite ai încercat (dă-ne exemplu)
Iuliana Tudor:
Inedit nu am gătit. O ajut pe mama să gătească şi facem ce ne place: paste, supă cremă de legume, varză călită la cuptor, salată orientală de cartofi cu măsline şi ceapă, urzici, cornuleţe…

Provizii noi la fiecare 2 săptămâni 

CSÎD: Ai făcut provizii de alimente? Descrie criteriile tale!
Iuliana Tudor:
Am cumpărat strict ce avem nevoie pentru două săptămâni. Alimente neperisabile şi ce e nevoie de bază pentru Tudor: unt, brânză, mozzarela, legume, lămâi, miere, iaurt, caşcaval, măsline, seminţe (noi mâncăm seminţe şi cereale foarte mult). 
 

Ce înseamnă să fii ambasador Crucea Roşie?

CSÎD: În ce constă activitatea ta la Crucea Roşie?
Iuliana Tudor:
Ca ambasador al organizaţiei mă implic în tot ce înseamnă comunicarea campaniei către oameni şi către toate mijloacele mass-media. Mă străduiesc să conving cât mai mulţi oameni, de la artişti, sportivi, oameni de afaceri, oameni de radio şi televiziune să se implice, să doneze fiecare astfel încât activitatea voluntarilor de Cruce Roşie să continue în sprijinul spitalelor, a centrelor de carantină sau a persoanelor izolare afectate de coronavirus.


 
 
CSÎD: Cum putem ajuta fiecare dintre noi?
Iuliana Tudor:
Oricine poate trimite un sms la 8827 cu textul România salvează România şi astfel face o donaţie de 2 euro. De asemenea, pentru donaţii mai mari există un cont deschis la BRD de către Crucea Roşie sau puteţi face donaţii direct pe site-ul www.crucearosie.ro. Pentru donaţii în alimente vă stă la dispoziţie un nr. de telefon 0748.038.017.
 
CSÎD: Cum ne putem implica activ dar să rămânem neinfectaţi cu SARS-COV-2?
 
Iuliana Tudor:
Cel mai important: stând acasă! Apoi, să ne spălăm pe mâini des, să igienizăm şi să dezinfectăm locuinţa în special locurile unde atingem des, telefonul etc , cumpărăturile curăţate cu grijă înainte de la introduce în cămară sau frigider, să respectăm cu stricteţe reglementările stabilite de către autorităţi. Să fim responsabili! 

Ce lecţii vom învăţa şi aplica după pandemie


CSÎD: De ce îţi este frică cel mai tare legat de situaţia pe care o traversează omenirea?
Iuliana Tudor:
Nu ştiu dacă e frică… E starea pe care o încerci când nu ştii ce te aşteaptă. E o punere în gardă cu totul. Dar, ştiu sigur că vom depăşi cu ajutorul lui Dumnezeu şi asta. Şi va trebui să vedem ce am învăţat şi dacă am învăţat ceva cu toţii. 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”