Cum să arzi 500 de calorii în doar 30 de minute

Iată câteva antrenamente care te pot ajuta să arzi 500 de calorii în doar 30 de minute.
  • Publicat:
Cum să arzi 500 de calorii în doar 30 de minute
FOTO: shutterstock / Cum să arzi 500 de calorii în doar 30 de minute
Te-ai întrebat vreodată ce exerciţii ard cele mai multe calorii? Ei bine, noi am descoperit câteva antrenamente care te vor ajuta să arzi 500 de calorii în doar 30 de minute. Aşadar, nu mai este nevoie să stai ore în şir în sala de sport în fiecare săptămână, ci te poţi bucura de rezultate chiar în confortul casei tale. 

Alergatul

Alergatul se află în capul listei, fiind cel care ajută la arderea celor mai multor calorii, pe care le poţi da jos fie pe bandă, fie afară, în aer liber. Pentru primele minute, încearcă să mergi la o viteză confortabilă, apoi accelerează, după care revii la viteza de la început. Aceste intervale te vor ajuta şi să-ţi obişnuieşti organismul cu noua rutină, iar în timp performanţele vor fi vizibile.

Urcatul pe scări

Ştim, pare dificil şi, ori de câte ori avem de ales între a urca scările şi a merge cu liftul, optăm pentru a doua variantă. Ei bine, urcatul scărilor poate fi un antrenament ideal pentru scăderea în greutate, iar dacă faci asta zilnic, timp de 30 de minute, garantat consumi 500 de calorii. Dacă ţi se pare prea uşor, încearcă să-ţi legi la picioare greutăţi pentru un nivel mai dificil, dar şi în funcţie de rezistenţa ta şi nivelul de pregătire.

Ciclism

Chiar dacă optezi pentru bicicleta statică din sala de sport sau alegi să ieşi prin parc pentru a te plimba cu bicicleta, află că 30 de minute de pedalat, cu intervale diferite de vitează, te ajută să arzi 500 de calorii.

Mountain Climbers

Trebuie să stai în poziţie de planşă şi, alternativ, să duci genunchiul la cotul opus, cât de repede poţi. În tot acest timp trebuie să menţii abdomenul încordat şi să măreşti viteza. Timp de 30 de minute repetă acest exerciţiu.

Flotări

O variantă mai simplă prin care poţi executa flotările este din genunchi, pentru a avea mai multă stabilitate, dar mai ales pentru a putea face mai multe repetări. Lasă greutatea în braţe în timp ce te laşi în jos, apoi trebuie să revii la forma iniţială.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”