Are 6 ani, dar mulţi bărbaţi şi-ar dori abdomenul lui. Cine este băieţelul care i-a uimit pe Messi şi Ronaldo

La doar 6 ani are un abdomen la care mulţi bărbaţi visează.
  • Publicat:
Are 6 ani, dar mulţi bărbaţi şi-ar dori abdomenul lui. Cine este băieţelul care i-a uimit pe Messi şi Ronaldo
FOTO: Instagram / Are 6 ani, dar mulţi bărbaţi şi-ar dori abdomenul lui. Cine este băieţelul care i-a uimit pe Messi şi Ronaldo

Un băieţel în vârstă de 6 ani, de origine iraniană, a uimit o lume întreagă cu abilităile lui sportive, dar mai ales cu aspectul tău fizic. Arat Hosseini a fost antrenat încâ de la o vârstâ fragedă de tatăl său care îi administrează contul de Instagram, unde nu ezită să-şi arată abdomenul tonifiat sau bicepşii, neobişnuiţi pentru un copil de vârsta lui.

Tânărul, care are peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram, a interacţionat cu Messi pe social media unde i-a mărturisit că şi-ar dorit să joace pentru Barcelona atunci când va fi mare. Tatăl lui Arat, Mohammas, l-a antrenat încă de când era bebeluş. Mai exact, Arat a început să facă gimnastică încă din primele nouă luni, iar la vârsta de 2 ani deja apărea în publicaţiile internaţionale. Însă, acesta a fost doar începutul. Mai târziu, Arat a descoperit o nouă pasiune: fotbalul, iar astfel a reuşit să-i uimească pe Lionel Messi şi Cristian Ronaldo cu talentul său.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Ronaldo şi Messi, uimiţi de talentul micuţului

Ori de câte ori s-a lăsat intervievat de publicaţiile internaţionale, Arat a spus că visul lui este să devină campion olimpic şi să joace la clubul FC Barcelona. De asemenea, şi-au arătat interesul şi echipe precum Arsenal, Manchester United şi Barcelona. În prezent, Arat locuieşte alături de familie la Liverpool, unde se antrenează la academia FC Liverpool, deoarece planurile de a se întoarce în Iran pentru sărbători au fost amânate din cauza noului coronavirus.

”Nu intenţionăm să ne întoarcem în Iran. Voiam doar să călătorim pentru câteva săptămâni, de sărbători, dar nu a fost posibil din cauza pandemiei de coronavirus şi a trebuit să anulăm zborul”, a spus Mohammad, tatăl lui Arat.

Bineînţeles, de-a lungul timpului, tatăl micuţului a fost criticat pentru că-l suprasolicită pe fiul lui care pare deprivat de copilărie însă acesta menţionează că Arat a fost întotdeauna un copil foarte activ şi interesat de activităţile atletice.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân