5 sfaturi ca sa arati bine de Sarbatori

Daca vrei sa arati bine de Sarbatori, mergi la sala, apeleaza la terapii corporale, tine dieta, mergi pe jos sau danseaza. Exista multe metode prin care poti arat bine.
  • Publicat:
5 sfaturi ca sa arati bine de Sarbatori
Cum sa fii in forma de Sarbatori

Pentru ca sarbatorile de iarna sa nu te prinda pe picior gresit, iar rochia pe care o vei imbraca la petrecerea dintre ani sa-ti vina ca turnata, este nevoie sa incepi de pe-acum sa te ingrijesti de silueta.

Iti recomandam cat mai multa miscare, pentru a preintampina valurile de kilograme in plus care vor veni inevitabil in perioada Craciunului, atunci cand mesele abunda in carnati, piftie, friptura de porc si prajituri.

1. O ora de mers pe jos, trei zile pe saptamana, echivaleaza cu 30 de minute la sala de fitness sau doua ore de pedalat la bicicleta statica.

2. Daca mergi la sala, nu uita de cele zece minute dedicate incalzirii, de preferat fiind sa alegi cateva exercitii cardio.

3. Iata un pont pentru a nu-ti forta inima la sala de sport: miscarea nu ar trebui sa te solicite asa de mult incat sa nu mai poti vorbi. Daca ai ceva antrenament insa, poti sa-ti supui muschii unor miscari si mai viguroase.

4. De cel putin doua ori pe saptamana ar trebui sa faci miscari care sa-ti intareasca muschii: cara sau impinge greutati, urca scarile, sari coarda.

5. Nu-ti place sportul? Danseaza. E o activitate placuta pe care o poti practica la tine acasa, ori de cate ori prinzi momentul.

Tu ai inceput sa te pregatesti pentru sarbatorile de iarna?

Citeste si Daniela Gyorfi – 3 exercitii care o ajuta sa fie in forma
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alearga daca vrei sa fii mereu tanara!
Alearga daca vrei sa fii mereu tanara!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”