18 minute pentru a scapa de carcei

Isi fac simtita prezenta (la propriu) dupa o plimbare prelungita, dupa o sedinta de gimnastica prea intensa, dupa ce ai stat prea mult nemiscata sau intr-o pozitie incomoda. Sunt ei, carceii, vizitatorii tai fideli... I-ai recunoscut? Mai exact sunt cramp
  • Publicat:
18 minute pentru a scapa de carcei
18 minute pentru a scapa de carcei

7 minute – Detoxifiere
Inainte sa intri in cada, adauga in apa 2 grame de aspirina efervescenta. Daca locuiesti aproape de o baie turceasca sau de o sauna, nu ezita sa le vizitezi. 20 de minute de stat in aburi te vor ajuta sa elimini prin piele toxinele din organism.

3 minute – Masaj
Dupa baie, usuca-ti pielea si apoi maseaza-ti zonele sensibile. Foloseste un ulei pe baza de arnica, deoarece stimuleaza circulatia, sau un ulei esential cu efect calmant si relaxant.

5 minute – Roteste labele picioarelor!
Seara inainte de culcare, misca usor labele picioarelor in toate sensurile. De asemenea, evita sa stai prea mult timp cu mainile sau picioarele in apa rece. In timpul noptii, inveleste-ti gambele cat mai bine.

3 minute – Trage-ti sufletul!
Dupa efort, fa cateva exercitii fizice pentru relaxarea picioarelor si a bratelor. Inspira si expira profund. Astfel este facilitata eliminarea acidului lactic, a carui acumulare in muschi este responsabila pentru starea de intepenire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Aerobic in ritmul muzicii
Aerobic in ritmul muzicii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân