Supă cremă de sfeclă roşie cu muştar Dijon – Reţetă oferită de Adrian Hădean

Ce prilej mai bun pentru această supă dacă nu acum, la începutul primăverii, când pieţele abundă în felurite legume colorate, numai bune de o supă vitaminizantă. Chef Adrian Hădean ne oferă în cele ce urmează o reţetă mai altfel de supă cremă de sfeclă roşie, la care a adăugat muştar Dijon şi un strop de vin rose.
  • Publicat:

Ce prilej mai bun pentru această supă dacă nu acum, la începutul primăverii, când pieţele abundă în felurite legume colorate, numai bune de o supă vitaminizantă.

Chef Adrian Hădean ne oferă în cele ce urmează o reţetă mai altfel de supă cremă de sfeclă roşie, la care a adăugat muştar Dijon  şi un strop de vin rose.


Iată ingredientele de care avem nevoie:  jumătate de kilogram de sfeclă curăţată, trei-patru căţei de usturoi, puţină sare, trei linguri de smântână dulce, un sfert de pahar de vin rose, muştar Dijon.

Intră în galeria foto de mai jos şi vezi cum se prepară această supă pas cu pas.

Pentru mai multe reţete ale lui Adrian Hădean, intraţi pe blogul lui – adihadean.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: