Borş de peşte

Ingrediente: orice fel de peste gras; praz; morcov; ardei; dovlecel; patrunjel; bors; sare; piper.
Borş de peşte
Bors de peste

Ingrediente: orice fel de peste gras; praz; morcov; ardei; dovlecel; patrunjel; bors; sare; piper.

Mod de preparare: Toate legu­mele se taie in cubulete si se pun in apa. Cand sunt aproape fierte, se adauga pestele taiat si el in prealabil in felii mai groase.

Cand acestea se ridica la suprafata, inseamna ca pes­tele e fiert. Inainte de a-l lua de pe foc, adaugati borsul, sarea si piperul, dupa gust.

In aceasta etapa, anglo­saxonii prefera sa adauge in oala ca­teva felii de portocala cu coaja. In felul acesta, va bucurati de o savoare deosebita. La final, se presara patrunjel proaspat.

Ciorbiţă de vită
Ciorbiţă de vită
Cel mai nou articol Video: