Salată de fasole verde cu măsline şi Chorizo

Ingrediente: 200 gr fasole verde proaspătă, 100 gr Chorizo, salată verde, 400 gr cartofi noi, 100 gr măsline, o legătură de pătrunjel, sare, piper. Pentru dressing: 2 căţei de usturoi, 4 linguri de maioneză.
Autor: Paula Rotaru
Salată de fasole verde cu măsline şi Chorizo

Ingrediente: 200 gr fasole verde proaspătă, 100 gr Chorizo, salată verde, 400 gr cartofi noi, 100 gr măsline, o legătură de pătrunjel, sare, piper.

Pentru dressing: 2 căţei de usturoi, 4 linguri de maioneză.

Mod de preparare: se fierb cartofii tăiaţi cubuleţe, apoi se trag la tigaie pentru a prinde crustă. Fasolea boabe se fierbe 4-5 minute iar Chorizo se trage la tigaie până devine crocant şi auriu. Fasolea şi cartofii se adaugă în tigaia cu Chorizo, se amestecă şi se montează pe frunze de salată. Se adaugă pătrunjel tocat şi măsline tăiate pe jumătate. La final se asezonează cu dressingul de usturoi cu maioneză.

Salată detox pentru o piele frumoasă
Salată detox pentru o piele frumoasă