CSÎD a încercat – salata ce taie pofta de dulce. Costă 1 leu porţia

Fructele pot fi ingrediente de bază în salate delicioase şi săţioase. Alegeţi-le pe cele acrişoare, proaspăt culese şi folosiţi-vă imaginaţia.
  • Publicat:
CSÎD a încercat – salata ce taie pofta de dulce. Costă 1 leu porţia
CSÎD a încercat – Salata ce taie pofta de dulce. Costă 1 leu porţia, foto Madalina Dragoi

Când vine vorba despre dulciuri concentrate puţine persoane pot rezista tentaţiei indiferent de anotimp. Prăjituri, torturi, ciocolată, bomboane ori îngheţată pot deturna multe persoane din drumul către slăbire. Unele persoane aflate la dietă regretă că au ales un tort de bezea în locul unei salate. Noi vă prezentăm o reţetă de salată ce satisface pofta de dulce, delicioasă, de sezon, plină de vitamine şi uşor de făcut. Am testat-o în weekend. Are la bază cele mai mici şi ieftine piersici româneşti găsite într-o piaţă, câteva cubuleţe de brânză şi leuştean 

2 lei a costat un kilogram de piersici autohtone ”stropite doar o dată” după cum a declarat producătorul. Le-am luat cu simpatie. Şi am transformat 4 dintre ele într-o salată de toată frumuseţea menită să îmi potolească foamea combinată cu pofta de dulce. Fructele nu erau foarte dulci, deci s-au integrat perfect într-o salată sărată.

Ingrediente:

  • 3, 4 piersici
  • 3 fire de leuştean
  • câteva cubuleţe de brânză
  • 3, sâmburi de nucă
  • păstaie de cardamon (opţional) 
  • o jumătate de linguriţă de ulei de măsline
  • o jumătate de linguriţă de zeamă de lămâie

Mod de preparare:
Ingredientele se taie mărunt şi se amestecă într-un bol. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: