Mazăre cu broccoli

Nu avem enzime care să digere mazărea crudă, aşa că fierbeţi-o cu încredere. Spre deosebire de marea majoritate a vegetalelor, leguminoasele trebuie fierte foarte bine
Mazăre cu broccoli

Ingrediente: 100 g mazăre

  • 100 g brocolli
  • 1 ceapă
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • chimen
  • rozmarin
  • coriandru
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Nu avem enzime care să digere mazărea crudă, aşa că fierbeţi-o cu încredere. Spre deosebire de marea majoritate a vegetalelor, leguminoasele trebuie fierte foarte bine. În schimb, broccoli doar se dă într-un clocot. Se taie apoi felii mici, se condimentează cu sare şi piper. Într-un bol mare, puneţi mazărea, broccoli, ceapa tăiată fin. Stropiţi cu zeama unei lămâi, apoi adăugaţi ulei şi plante condimentare. Este o masă completă, ultrarapidă.

Mazăre cu mozarella
Mazăre cu mozarella
Recomandări: