Ghiveci de legume

Ingrediente: O jumătate de legătură de pătrunjel O ţelină medie 4-5 morcovi
Ghiveci de legume

Ingrediente:

O jumătate de legătură de pătrunjel

O ţelină medie

4-5 morcovi

3-4 cartofi

4 roşii de mărime medie

2 rădăcini de păstârnac

2 rădăcini de pătrunjel

O conservă de porumb

Două mâini de mazăre

Mod de preparare:

Legumele se pun la fiert într-o cantitate mică de apă, iar după primul clocot se adaugă sarea şi piperul. Roşiile se pun spre sfârşit, deoarece fierb mai repede decât restul legumelor. Se mai fierb apoi toate legumele timp de aproximativ 10 minute la foc mic. La final, se poate adăuga şi puţin pătrunjel proaspăt şi puţină smântână cu un conţinut scăzut de grăsime.

Cartofi cu legume la cuptor
Cartofi cu legume la cuptor
Recomandări: