Salată de fructe de mare cu busuioc

Ingrediente: 300 g creveţi, 8 rondele de calamar, 6 linguri de ulei de măsline, 500 g scoici, 1 usturoi tocat, 1 ceapă mică, 1 legătură de cimbru, 200 ml vin alb, 1 ardei gras galben, 2 rădăcini mici de ţelină, 1 avocado, ½ fruct de mango, ½ limetă, sare, piper, 2 legături de busuioc, 5 linguri de ulei de busuioc.
  • Publicat:
Salată de fructe de mare cu busuioc

Ingrediente: 300 g creveţi, 8 rondele de calamar, 6 linguri de ulei de măsline, 500 g scoici, 1 usturoi tocat, 1 ceapă mică, 1 legătură de cimbru, 200 ml vin alb, 1 ardei gras galben, 2 rădăcini mici de ţelină, 1 avocado,  ½ fruct de mango, ½ limetă, sare, piper, 2 legături de busuioc, 5 linguri de ulei de busuioc.

Mod de preparare: Creveţii se taie în felii, se pună în tigaie cu scoicile şi cu rondele de calamari. Se tag în tigaie 1 minut. Totul se stinge cu vin şi se lasă pe foc 4-5 minute.

Legumele şi fructele se taie în felii foarte subţiri, se combină cu fructele de mare. Se condimentează cu busuioc, sare, piper.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Creveţi crocanţi cu mango
Creveţi crocanţi cu mango
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: