Reţetele Ilincăi Vandici: peşte cu legume şi salată cu avocado

Iată cum prepară Ilinca Vandici peştele dorada şi cum reuşeşte să facă o salată delicioasă cu avocado şi ton. Descoperă aici reţetele şi treci la trebă!
  • Publicat:
Reţetele Ilincăi Vandici: peşte cu legume şi salată cu avocado

Ilinca Vandici şi-ar putea arăta oricând inscusinţa în bucătărie. Cu toate astea, vedeta Kanal D, nu se consideră o bucătăreasă desăvârşită şi îi lasă pe ceilalţi să îi aprecieze talentele culinare.  

Prezentatoarea Tv ne propune astăzi un peşte la cuptor şi o salată delicioasă.

„Pentru fiul meu, Zian, spre exemplu, gătesc un peşte dorada la cuptor, cu legume, care-mi iese absolut delicios. Într-un vas de ienă, pun hârtie de gătit, adaug peştele tăiat bucăţi, legumele (morcovi, usturoi, cartofi dulci, pastarnac, etc., mai puţin roşii, castraveţi ) tăiate cuburi, adaug ulei de măsline şi nu pun sare pentru bebe (dar noi putem adăuga pentru consumul propriu). Îl introduc la cuptor şi la final storc lămâie peste el şi este numai bun de mâncat”, spune Ilinca pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! consumă şi foarte multe salate, dar cea cu avocado şi ton este specialitatea ei. „O ador şi este foarte simplu de făcut. Ne trebuie o conservă de ton, un fruct de avocado, pe care îl tăiem mărunt, se amestecă totul cu uleiul de măsline, sarea şi lămâia. Este absolut delicioasă, poate constitui o masă extrem de consistentă, atât pentru prânz cât şi pentru cină”.

Ilinca Vandici are şi câteva slăbiciuni culinare: „cartofii prajiţi şi milhoja (însemnând „o mie de foi”, produs de patiserie care face parte din bucătăria spaniolă, dar nu numai n.r.)”.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”