Peşte Dorada la grătar umplut cu măsline

Ingrediente pentru 4 porţii: 50 g măsline negre fără sâmburi, 100 g măsline verzi fără sâmburi, 3 căţei de usturoi, o ceapă roşie mică, 20 g de roşii deshidratate.
Peşte Dorada la grătar umplut cu măsline

Ingrediente pentru 4 porţii: 50 g măsline negre fără sâmburi, 100 g măsline verzi fără sâmburi, 3 căţei de usturoi, o ceapă roşie mică, 20 g de roşii deshidratate, 40 g muguri de pin, 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oţet din vin roşu, 4 dorade, sare, piper.

Mod de preparare: se taie măslinele mărunt, se pisează usturoiul, se toacă ceapa şi roşiile uscate. Se călesc mugurii de pin şi totul se amestecă împreună cu uleiul şi oţetul. Se lasă la macerat 30 de minute şi se umplu peştii cu acest amestec. Se pun pe un grill încins maximum 30 de minute.

Creveţi sweet chili
Creveţi sweet chili