Păstrăv delicios în vin alb

Ingrediente: 1 kg de pastrav proaspat; 1 l vin alb; 250 ml apa; 2 morcovi; 2 cepe taiate marunt; o legatura de patrunjel; o telina; 10 boabe de piper negru; sare; 2-3 felii de lamaie fara coaja.
Păstrăv delicios în vin alb
Pastrav delicios in vin alb

Ingrediente: 1 kg de pastrav proaspat; 1 l vin alb; 250 ml apa; 2 morcovi; 2 cepe taiate marunt; o legatura de patrunjel; o telina; 10 boabe de piper negru; sare; 2-3 felii de lamaie fara coaja.

Mod de preparare: Spalati pastravul fara a-i indeparta pielea. Taiati, scoateti ficatul si curatati bine in interior. Puneti-l intr-un vas ZEPTER (conform instructiunilor de fierbere) si adaugati vin si apa. Deasupra lui, aranjati feliile de lamaie si morcovi. Adaugati ceapa taiata, patrunjelul, telina si piperul. Cand incepe sa fiarba, reduceti temperatura si lasati la fiert timp de 25 de minute. Scoateti cu grija pastravul din vas. Turnati sosul peste legume. Se serveste cu cartofi.

Dovlecei umpluţi cu scoici
Dovlecei umpluţi cu scoici