Pui cu oţet balsamic, rozmarin şi cartofi

Ingrediente: ½ cana de otet balsamic, 1½ lingura de mustar cu boabe intregi, 2 catei de usturoi, o lingura de gem de caise sau de miere, ½ lin­gura de sare si piper, 12 bucati de carne de pui, 1 kg de cartofi, taiati in bucati mari, o lingura de ulei de masline, o lingura de rozmarin maruntit, 250 g de rosii cherry, zeama de la o lamaie.
  • Publicat:
Pui cu oţet  balsamic, rozmarin şi cartofi
Pui cu otet balsamic, rozmarin si cartofi

Ingrediente: ½ cana de otet balsamic, 1½ lingura de mustar cu boabe intregi, 2 catei de usturoi, o lingura de gem de caise sau de miere, ½ lin­gura de sare si piper, 12 bucati de carne de pui, 1 kg de cartofi, taiati in bucati mari, o lingura de ulei de masline, o lingura de rozmarin maruntit, 250 g de rosii cherry, zeama de la o lamaie.

Mod de preparare: Otetul balsamic, mus­tarul, usturoiul, gemul si condimentele se amesteca. Se toarna peste carne si se lasa o noapte la frigider. Car­tofii se pun la cup­­tor, cu ulei de masline, roz­marin si sare. In acelasi timp, intr-o alta tava, se pune puiul la cuptor. Cand cartofii sunt aproa­pe gata li se adauga rosiile si se mai lasa 10 minute. Se stropesc cu zeama de lamaie si se presara patrunjel. Se servesc impreuna cu carnea de pui.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân