Spumă de ciocolată

Dragostea este intotdeauna un pretext de rasfat! Incearca pentru aceasta zi speciala desertul dulce si usor al ingragostitilor: spuma fina de ciocolata amaruie. Este atat de simplu de preparat. Incearca!
  • Publicat:
Spumă de ciocolată

Ingrediente:

Pentru 4 persoane

250gr de smântână dulce lichidă

150gr de ciocolată amăruie

2 ouă

2 linguri de zahăr

Mod de preparare:

Separaţi albuşurile de gălbenuşuri şi puneţi-le deoparte. Topiţi la abur, smântâna şi ciocolată. Când ingredientele se topesc şi devin omogene, adăugaţi gălbenuşurile. Noua compoziţie se fierbe timp de 1 minut.

Foloseşte mixerul sau telul pentru a bate albuşurile împreună cu zahărul. Adaugă-le peste compoziţia de ciocolată şi gălbenuş doar când s-a răcit uşor şi amestecaţi răsturnând permanent conţinutul cu o lingură de lemn. Lasă la frigider timp de câteva ore.

Servire:

Toarnă în cupe, şi serviţi-o rece, de la frigider. Se poate servi şi cu pişcoturi alături.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”