Fructe înecate în vin

Ingrediente: 2 pliculete de gelatina; o sticla de vin alb sec; o ceasca de zahar granulat; 4 cesti cu amestec de capsuni; zmeura si afine
  • Publicat:
Fructe înecate în vin
Fructe inecate in vin

Ingrediente: 2 pliculete de gelatina; o sticla de vin alb sec; o ceasca de zahar granulat; 4 cesti cu amestec de capsuni; zmeura si afine.

Mod de preparare:  Intr-un vas se pune o ceasca de vin, peste care se presara gelatina. Se lasa un minut, dupa care se adauga zaharul, se pune pe foc mediu si se amesteca continuu, pana cand gelatina si zaharul se dizolva complet. Se ia de pe foc, se adauga restul de vin si se amesteca pana se omogenizeaza.

Cand este gata, se toarna in 8 pahare de vin si se dau la rece timp de 30-40 de minute. Intre timp, fructele se spala, se pun la uscat pe un servet de bucatarie, iar capsunile se taie in bucati. Se scot paharele de la frigider, se adauga fructele si se pun apoi din nou la rece, pentru 3 ore.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Steluţe de ciocolată
Steluţe de ciocolată
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: