Desert pentru noaptea de Revelion: tort cu mousse de vanilie, căpşune şi trufe de ciocolată

Reţeta de tort cu mousse de vanilie, căpşune şi trufe de ciocolată este găzduită pe blogul lui Adrian Hădean, iar autoarea acestui desert fabulos, precum şi a fotografiilor pas cu pas este Andreea Dianu, o tânără de doar 23 de ani, ale cărei reţete minunate le găsiţi şi pe pasiunepentrubucatarie.ro.

Dacă plăcinta cu brânză şi bomboanele Rafaello vi se par prea banale pentru noaptea specială de Revelion, vă propunem un tort decadent în degrade, cu arome inconfundabile şi un gust desăvârşit. Reţeta de tort cu mousse de vanilie, căpşune şi trufe de ciocolată este găzduită pe blogul lui Adrian Hădean, iar autoarea acestui desert fabulos, precum şi a fotografiilor pas cu pas este Andreea Dianu, o tânără de doar 23 de ani, ale cărei reţete minunate le găsiţi şi pe pasiunepentrubucatarie.ro.

Vă invităm să descoperiţi reţeta pentru acest tort aniversar în galeria foto de mai jos! 

Recomandări: