Desert de post: Budincă de ciocolată

Deşi este perioada postului, nu trebuie şi nu putem să ne abţinem de la un deliciu culinar, măcar din când în când. Această reţetă, recomandată de nutriţionista Flavia Manole este desertul ideal de post!
Autor: Iulia Pocol
Desert de post: Budincă de ciocolată

Deşi este perioada postului, nu trebuie şi nu putem să ne abţinem de la un deliciu culinar, măcar din când în când. Această reţetă, recomandată de nutriţionista Flavia Manole este desertul ideal de post!

Aveti nevoie de 2 banane si 1 avocado, bine coapte, 1-2 lingurite de miere, 1-2 linguri de cacao/ pudra de roscove si un blender.

Pudra de roscove are un nivel antioxidant foarte bun, este o sursa importanta de Calciu, NU contine gluten si lactoza si este un aliment bazic.

Prepararea este foarte simpla, se curata fructele, se taie in bucati mici si se pun in blender. Daca se doreste o compozitie mai fluida se poate adauga o ceasca de apa, iar in timp ce acestea sunt date la blender adaugati cacao/ pudra de roscove pana se obtine o culoare uniforma si acestea devin asemenea unei budinci de ciocolata.

Goliti continutul vasului in forma din care doriti sa serviti acest deliciu si lasati-l la frigider 15-30 minute, iar dupa aceea nu pot decat sa va doresc …. pofta buna !

Găsiţi mai multe reţete delicioase pe blogul Flaviei, flaviamanole.ro !

Clătite la cuptor, pentru micul dejun
Clătite la cuptor, pentru micul dejun
Recomandări:
Înghețată de casă din lămâi, rețetă ușoară
Înghețată de casă din lămâi, rețetă ușoară
Peltea de gutui cu portocală
Peltea de gutui cu portocală
Cel mai nou articol Video: