Delicii energizante pentru primăvară!

Nu mai face exces de cafea şi apelează la câteva reţete naturale de smoothie, care să-ţi ”reincarce” bateriile şi răsfaţă-te cu câteva deserturi care se fac rapid şi care îţi stimulează energia!
  • Publicat:
Delicii energizante pentru primăvară!

Primăvara ai impresia că resursele de energie sunt aduse la minim şi nu e doar sentimentul tău. Cu toţii resimţim efectele schimbărilor de vreme prin stări de oboseală şi prin dificultăţi de concentrare.

Nu face exces de cafea şi apelează la câteva reţete naturale de smoothie, care să-ţi ”reincarce” bateriile şi răsfaţă-te cu câteva deserturi care se fac rapid şi care îţi stimulează energia! 

 

Îngheţată cu zmeură

Pentru acele momente dulci pe care vrei să le împarţi cu familia, încearcă această reţetă rapidă de îngheţată delicioasă şi revigorantă.

Ingrediente:

500g zmeură îngheţată

 30cl frişcă

5cl zahăr lichid

mentă proaspătă

Mod de preparare:

Pentru prepararea acestei îngheţate ai nevoie doar un mixer. Foloseşte piciorul pasator pentru mărunţirea zmeurei. Adaugă zahărul lichid şi frişca în bol şi amestecă-le cu zmeură pasată.

După ce obţii un amestec omogen, îl torni în formă, care pot fi pahare de îngheţată sau alte forme preferate, pe care le bagi la frigider. După 2-4 ore poţi să o serveşti, dar nu înainte de a pune o frunză de mentă proaspătă deasupra.  

Smoothie energizant cu seminţe de in şi fructe

Începe dimineaţa în forţă cu un energizant natural, mult prea delicios ca să nu-ţi transforme dimineţile. 

Ingrediente:

1/2 banană îngheţată şi feliată

1 cană căpşune îngheţate

2 linguri seminţe de în măcinate

1 cană lapte de soia cu gust de vanilie

Mod de preparare:

Pune fructele în bolul mixerului ca să obţii un smoothie – piure de fructe foarte fin şi delicios. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia şi seminţele de in până vei obţine o compoziţie omogenă. Serveşte-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie şi vitalitate. 

Sursa: Tefal

Urmărește CSID.ro pe Google News
Clătite cu migdale
Clătite cu migdale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”