10 cocktailuri non-alcoolice pentru zile fierbinti

Zilele de vara sunt pe sfarsite, asa ca ne-am gandit sa le facem de neuitat. Tolaneste-te intr-un sezlong pe marginea piscinei si alege unul dintre cocktailurile pe care ti le propunem mai jos. Vei savura astfel din plin ce a mai ramas din sezonul estival!
  • Publicat:
10 cocktailuri non-alcoolice pentru zile fierbinti
Cocktailuri non-alcoolice pentru zile fierbinti

Zilele de vara sunt pe sfarsite, asa ca ne-am gandit sa le facem de neuitat. Tolaneste-te intr-un sezlong pe marginea piscinei si alege unul dintre cocktailurile pe care ti le propunem mai jos. Vei savura astfel din plin ce a mai ramas din sezonul estival!

Tropical Breeze
75 ml suc de portocale, 75 ml suc de mango, 75 ml suc de ananas si fulgi de gheata se amesteca intr-un shaker. Cocktailul astfel rezultat se toarna in pahare Martini si se serveste cu o feliuta de portocala.

Summer Sunset
Amesteca 57 ml suc de portocale cu 75 ml suc de merisoare. Adauga limonada dupa gust, amesteca bine, toarna continutul in pahare Martini si garniseste cu o felie de lime.

Watermelon Agua Fresca
Se amesteca intr-un blender 2 cesti de pepene rosu (taiat in bucati si curatat de samburi), ½ ceasca apa rece, 1 lingurita zahar brun (daca pepenele este foarte dulce nu mai este nevoie) si 1-2 lingurite suc de lamaie. Se toarna in pahare tumbler si se garniseste cu frunze de menta. Dupa preferinte, se poate adauga si gheata.

Green Grape Glacier
10 struguri inghetati si fara samburi, 125 ml suc de struguri albi si 125 ml apa minerala carbogazoasa se amesteca intr-un blender. Compozitia rezultata se toarna in pahare sonda, iar deasupra se adauga cate un bob de strugure inghetat.

Honeymoon Cocktail
Umple un shaker cu gheata zdrobita pana la jumatate, se adauga 100 ml suc de mere, 100 ml suc de portocale, sucul de la o jumatate de lamaie si doua lingurite de miere. Amesteca bine, iar apoi toarna continutul in doua pahare de sampanie. Garniseste cu doua feliute de portocala si o cireasa.

Pussyfoot
Amesteca intr-un shaker 2 treimi din capacitatea acestuia gheata zdrobita cu 100 ml suc de portocale, sucul de la o jumatate de lamaie si un galbenus de ou. Amesteca bine si apoi toarna compozitia intr-un pahar de vin plin cu gheata.

Coco Colada
Amesteca intr-un blender o masura de gheata cu doua masuri suc de ananas si o parte lapte de cocos. Toarna compozitia intr-un pahar Martini tinut la frigider in prealabil.

Summer Berry
75 ml suc de mere se amesteca cu 75 ml suc de zmeura, se adauga sucul de la o jumatate de lamaie si gheata zdrobita. Se toarna continutul in pahare Martini si se adauga cate o feliuta de lime.

Liver Recovery
Iata un cocktail cu ajutorul caruia sa iti revii dupa o mahmureala zdravana: pune intr-un storcator de fructe doua mere, 6 capsune si o banana. Toarna sucul rezultat peste cateva cuburi de gheata, intr-un pahar sonda.

Apple Crisp
Amesteca 75 ml suc de mere cu 75 ml suc de pepene galben, apoi stoarce o jumatate de lamaie si in final adauga putina apa minerala carbogazoasa. Toarna amestecul in pahare Martini, serveste cu fulgi de gheata si decorat cu o feliuta de lime.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: