Bulz tradiţional

  • Publicat:
  • Actualizat:
Bulz tradiţional

Ingrediente:

200 gr malai
1 litru apa
400 gr branza de burduf sau telemea
150 gr smantana
50 gr unt
sare dupa gust

Mod de preparare:

Pregateste mamaliga punand apa la fiert cu putina sare. Cand incepe sa fiarba, adauga mamaliga in ploaie, amestecand mereu.

Cand mamaliga este gata, las-o putin sa se raceasca, ca sa poti sa prepari bulzul.  Imparte mamaliga in atatea portii cate ai nevoie, sub forma de bulgari mai mari. Fa-le cate un orificiu si pune inauntru branza si cate o bucatica de unt.

Daca vrei, poti adauga si carnaciori, afumatura sau  sunca. Inchide apoi orificiul, se ung bulgarii cu unt pe deasupra si se dau la cuptor pentru 20 de minute.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bulgur cu ciuperci
Bulgur cu ciuperci
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: