Bruschete cu brânză Brie şi ceapă roşie

Ingrediente: 6 cepe roşii mici, o lămâie, o legătură de cimbru, 2 lingură ulei de măsline, 200 gr brânză Brie, un căţel de usturoi, 4 felii de pâine prăjită.
Bruschete cu brânză Brie şi ceapă roşie

Ingrediente: 6 cepe roşii mici, o lămâie, o legătură de cimbru, 2 lingură ulei de măsline, 200 gr brânză Brie, un căţel de usturoi, 4 felii de pâine prăjită.

Mod de preparare: cepele tăiate pe jumătate se rumenesc în ulei, se presară cimbru, se stoarce zeama de la o lămâie, se adaugă câteva felii de coajă de lămâie, apoi se dau la cuptor 15 minute, să se înmoaie. Pâinea prăjită se unge cu usturoiul zdrobit, apoi se adaugă ceapa caramelizată şi brânza. Lasă la cuptor câteva minute, pentru ca brânza să se topească. La final, adaugă sare şi piper după gust.

Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă
Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă